merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
hay ağzın bal yesin! konu da fake olabilir tabii yeni üye! fake değilse de eminim "nişanlı"dırBEN SANA DİYİM KESİN HAMİLESİİİNN HEMDE İKİZ OLUCAK
kıyafetin üzerinden bide kuzum siz hiç bilinçlendirilmiyomusunuz yada geyik falan yapmak içinmi böyle salak saçma sorular soruyosunuz
BEN SANA DİYİM KESİN HAMİLESİİİNN HEMDE İKİZ OLUCAK
kıyafetin üzerinden bide kuzum siz hiç bilinçlendirilmiyomusunuz yada geyik falan yapmak içinmi böyle salak saçma sorular soruyosunuz
hay ağzın bal yesin! konu da fake olabilir tabii yeni üye! fake değilse de eminim "nişanlı"dır
Canım benim :) endişelerini çok iyi anlıyorum ama emin ol hamile degilsin. Sadece kafanda büyütüyorsun..
canım üzerinde kıyafet varken hamile kalman imkansız hele de zevk suyu ile bu çok düşük bi olasılık. iç çamaşırı varken hamilelik söz konusu olacağını sanmıyorum canım rahat ol.adet bi çok nedenden geçikebilir stres,üzüntü ve vs ..
teşekkür ederim cevabınız için..böyle okudukça içim rahatlıyor gerçekten tekrar kan testi yaptırmama gerek varmı peki ?
Bu Belirtiler Regl Dönemine Giriş Belirtileri..
Öyle Kolay Hamile Kalınmıyor..
Keşke Öyle Çabuk Hamile Kalınsa..
deilsindirr tatlımm endişe etmee sakin ol stereten olamıcaksın adetiniii
gerek yok yahuuuuuuu sen rahat olsana mumkunatı yok
burada bir konu açıyorsam sıkıntımı paylaşmak için ve fikir almak için soruyorum..dalga konusu olmak için değil..bilinçlenme konusunada gelince sen herhangi bir konu hakkında çevrendeki hiç kimseye soru sormuyorsun galiba yada bildiğin herşeyden yüzde yüz eminsin..?
sen yeni üyeleri forumda böylemi karşılıyorsun..? fake muamelesi yaparak..böyle bir konunun sahtesi olabilir mi acaba?
evet nişanlıyım..burda nişanlı olmayıpta nişanlıyım diye havamı atıcam ? gerçekten bu tavırlarınız beni şaşırttı ve ön yargıya maruz kalmakta cabası !
merve_26 aynı şeyi ben de yaşadım ve eşofmanımın üstüne ıslaklık geçti,hemen üstümü değiştirdim.ıslaklık tenime değmedi.şimdi adetimin olması gereken günün üzerinden 19 gün geçti.2 kere idrar testi yaptım biri negatif çıktı,ikincisini 2 gün önce yaptım,daha duyarlı bir testti ve çok çok açık renk bir çizgi görüyorum,gölge gibi..çok korkuyorum.bu şekilde gebe kalmış olmam mümkün mü,çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?