• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yoksa psikolojik olarak mı adet günüm gecikti?

teşekkür ederim peki bu belirtiler neyin nesi göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile etrafında beyaz beyaz sivilce gibi şeyler çıktı ve çok şişkinler ?

adet biraz gecikince öyle oluyor, çok yaşadım ben korkma,

adet sökülünce geçecek

psikolojik nedenle olmamışssın adet, bizzat yaşadım bu duyguyu :)

adet biraz gecikince öyle oluyor, çok yaşadım ben korkma,

adet sökülünce geçecek

psikolojik nedenle olmamışssın adet, bizzat yaşadım bu duyguyu :)

çok ama çok tşk ederim ya :) gerçekten rahatladım oh be hayatıma kaldığım yerden devam edebilirim o zaman değil mi :)

hala adet olamamam yetmezmiş gibi bide göğsümde kitleye rastladım :( yarın doktora gidicem hem göğsüm için hemde tekrar bi kan testi yaptırıcam iyice emin olmak için :(

evet biz insanlar da aslında çiçekli bitkiler gibi polen vasıtasıyla ürüyoruz, rüzgarlı havalarda falan huop spermler uçarak kmlerce yol aşıp gelebiliyorlar:)
hamile olmanız mümkün gözükmüyor ama bu gecikmeye sebep olabilecek başka sorunlar olabilir, bence bir jinekologa görünseniz iyi olur, defalarca kan testi yaptıracağınıza.

adet olamamaktan şikayet ediyordum yha bugün adet oldum ama olduğuma sevinemedim bile önce kasıklarım çok ağrıdı ve bol miktarda kan geldi sora wc ye gittim parça parça et gibi bişiler geldi çok garipti daha önce hiç böyle olmamıştım şuanda sağ kasığımda bi ağrı var ve adetim kesildi galiba sizce neden varmı bi fikri olan ? off yha kafayı yicemmm

hamile olmak isteyip de olamayan bir sürü bayan var lütfen yorumlarınızı yaparken biraz daha hassas davranın :(

hala adet olamamam yetmezmiş gibi bide göğsümde kitleye rastladım :( yarın doktora gidicem hem göğsüm için hemde tekrar bi kan testi yaptırıcam iyice emin olmak için :(

geçmiş olsun yaklaşık 5 yıl önce bende sol gögsümde bana göre kocaman bir kitleye rastlamıştım gögüste hareket ediyordu doktor bana fibroadenom olduğunu zararsız olduğunu söylemişti umarım siznkide adet dönemine bağlı olarak gerçekleşen zararsız kitlelerdir ihmal etmeyin ama.

Son düzenleme:
Back