Merhaba yeni üye oldum bir aydır kendimi yedim bitirdim düşünmekten yeni evliyiz ve herkes gibi bizde bebek sahibi olmak istiyoruz 5-11 haziran tarihlerinde eşimle beraber olduk ikimizde çok istiyorduk ancak maalesef 13- 17 haziiran tarihlerin adet oldum belki yerleşme kanaması diye ümitleniip durdum birde bu adet sonrasında artık yemek yemeyen zayıf olan ben geç saatlerde yemeye baharatlı tatlı karıştırıp yemeye başladım iştahlı olarak hatta kilo aldın kalçaların genişledi vs demeye başladı annemler birde haziranın 3.. haftasında aşırı tuvalete gider oldum asla tuvaletimi tutamadım tuvaletten çıkamıyordum su içmeye bile korkar oldum eşim şehirdışında olduğundan sonrasında beraberlik olmadı bu ayda 11-15 temmuzda adet olmam gerekirdi 10 temmuzda akıntım başladı ve bugün 12 temmuz şuanda adetim birden kesildi ümitlenmek istemiyorum ama bu durumda hamile olma ihtimalim var mı birde karnımda ara ara gerginleşme hissediyorum psikolojik mi yoksa bu şekilde şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen yardımcı olabiiliir misiniz