- 21 Haziran 2024
- 3
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi BenSude123
Hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Idrar yollari enfeksiyonu vb bir durum olabilir. Stres de regli iyice geciktirir. Sakin olun inanın hamile kalmak bu kadar kolay bir şey değilMerhabalar hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama cinsel ilişkiye daha önce hayatımda hiç girmedim Anlaşılması için açık açık yazıcam kusura bakmayın lütfen bir sevgilim var onunla en fazla oral yoluyla bir iliskimiz oldu. Daha önce onun genital bölgesiyle benim genital bolgeme hiç bir teması olmadı sürtünme gibi şeyleri yapmadık sadece eliyle bana mastrübasyon yaptı üstüme de daha önce hiç boşalmadı ama bazen 13 bazen 15 inde olması gereken reglim 5 gün gecikti ve şu an ayın 20 si genital bölgenin iç kısmında sürekli bir kaşıntı var ayın 15 inden yaklaşık 5-6 gün önce kilodumda kahverengi kan damlaları gördüm çok ciddiye almamıştım ama endişeleniyorum hamilelik olmasından çok korkuyorum değilse bile bunlar neyin belirtisi. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bana cevap versin
Yıl 2024 ilişkiye girmeden, sürtünme olmadan hamile kalmayı bulmuşlarMerhabalar hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama cinsel ilişkiye daha önce hayatımda hiç girmedim Anlaşılması için açık açık yazıcam kusura bakmayın lütfen bir sevgilim var onunla en fazla oral yoluyla bir iliskimiz oldu. Daha önce onun genital bölgesiyle benim genital bolgeme hiç bir teması olmadı sürtünme gibi şeyleri yapmadık sadece eliyle bana mastrübasyon yaptı üstüme de daha önce hiç boşalmadı ama bazen 13 bazen 15 inde olması gereken reglim 5 gün gecikti ve şu an ayın 20 si genital bölgenin iç kısmında sürekli bir kaşıntı var ayın 15 inden yaklaşık 5-6 gün önce kilodumda kahverengi kan damlaları gördüm çok ciddiye almamıştım ama endişeleniyorum hamilelik olmasından çok korkuyorum değilse bile bunlar neyin belirtisi. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bana cevap versin
Yıl 2024 ilişkiye girmeden, sürtünme olmadan hamile kalmayı bulmuşlar. Vay bee
Çok teşekkür ederim sadece endişelendim çok yardımcı oldunuz rahatladımHamile olduğunuzu düşünmüyorum. Idrar yollari enfeksiyonu vb bir durum olabilir. Stres de regli iyice geciktirir. Sakin olun inanın hamile kalmak bu kadar kolay bir şey değil
Hayır boşalma var sadece üstüme değil kendi üstüne veya başka bir yereYıl 2024 ilişkiye girmeden, sürtünme olmadan hamile kalmayı bulmuşlar. Vay bee
Canim benim hiç okulda göstermediler mi çocuk nasıl yapılır diye. Ne gerekli falan diye? Hadi ogrenmedin internet var elinin altında yaz googleye çıkar yani. Adam senin içine boşalmiyorsa tehlikeli bir durum yasamadiysaniz nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Leylekler çocuk getiriyor fikrine inanıyorsun bence.Hayır boşalma var sadece üstüme değil kendi üstüne veya başka bir yere
Benim eşim düşünerek beni 2 kez hamile bıraktı, leylek için ekstra para istiyorlardı.Canim benim hiç okulda göstermediler mi çocuk nasıl yapılır diye. Ne gerekli falan diye? Hadi ogrenmedin internet var elinin altında yaz googleye çıkar yani. Adam senin içine boşalmiyorsa tehlikeli bir durum yasamadiysaniz nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Leylekler çocuk getiriyor fikrine inanıyorsun bence.
Yaşın bence 13 falan heralde.23 olduğuna inanmiyorum.
Vaaovv kıskandım. Benim eşimin hiç öyle özellikleri yokBenim eşim düşünerek beni 2 kez hamile bıraktı, leylek için ekstra para istiyorlardı.
Olsun canım bak bu konular bize örnek işte temassız kredi kartı gibi düşünün.Vaaovv kıskandım. Benim eşimin hiç öyle özellikleri yokLeylekler için çok çabaladık ama bizi begenmediler sanırım ondan da yüzümüz gülmedi. Şans yok
Çok teşekkür ederim senin tatlılara da sağlıklı ömürler versin.Olsun canım bak bu konular bize örnek işte temassız kredi kartı gibi düşünün.
Bu arada inşallah sizede hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim