- 2 Kasım 2023
- 8
- 2
- 24
- Konu Sahibi blabla0000
Arkadaşlar merhaba ben bundan yaklaşıl bir buçuk ay önce biriyle üzerimde kıyafetler varken bir şeyler yaşadım ama onun kendi pantolonuda ıslanmış benim kıyafetimede değmişti. Tabi çok umursamadım bir şey olmaz diye. Ama reglime 12 gün kala falan bir kahverengi akıntı yaşadım artı kuru küçük bir pıhtıda geldi. Bu kötü bir kokuyla başladı ama. Bir buçuk gün sürdü. O gün bugündür aşırı kafaya takıyorum. Çünkü araştırdığımda işte ya kist diyorlardı ya hamilelik. Neyse bunun üzerne test yaptım negatif çıktı. Reglim bir hafta gecikti yine test yaptım eczanedeki şeyle yine negatif çıktı. Sonra o testi yaptığım gün regl oldum. Genelde reglim dört beş gün sürer bu da öyle kısa sürdü dört gün falan. Daha sonra ultrasona gittim ve sağ overimda 30 20 15 mm bir şey varmış daha sonucu göstermedim doktora ama kuzenimçikolata kisti olduğunu söyledi. Ayrıca karnımın alt bölgesindede gerçekten yuvarlak bariz şişlik var. Korkuyorum açıkçası reglime dört gün var acaba kistten dolayı mı yoksa hamile miyim? Aynadan bakıncada belli oluyor şişlik