• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yoksa başka birseymi var acil lütfen

Nagihannnnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
101
16
98
32
Arkadaşlar ilk kez başıma böyle şey geldi lütfen bilen birsey desin göğüs ucum içe çökük yumuşak dokundukça büyüyüp sertleşir dikeliyor bi beş on dakka geçsin iniyor elleyin yine dikeliyor çok hassas acıda var ne oluyor bana korkuyorum lütfen bilgi

Arkadaşlar ilk kez başıma böyle şey geldi lütfen bilen birsey desin göğüs ucum içe çökük yumuşak dokundukça büyüyüp sertleşir dikeliyor bi beş on dakka geçsin iniyor elleyin yine dikeliyor çok hassas acıda var ne oluyor bana korkuyorum lütfen bilgi
Yaşınız kaç mamografi çektiğin ketemde yada doktora gidin...
Evde kendiniz meme kontrolü yapin başka yerinizde beze yada ağrı var mi diye...
Ne zamandir o şekilde?

29 yaşım elleyince beze filan görünmüyor adetim 3 gün gecikti hassasiyet var elleyince şişiyor bulunduğum ilde doktor sıkıntı başka ile gitmem lazım daha gidemedim korkuyorum hamile miyim dedim ama kanda çık madı

Benimde göğüslerimde böyle hassasiyet vardı aşrı yanma sertlik . Adet te olamıyodum. Doktora gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı . Bi doktora gitmenizde fayda var . Ama adet gecikmelerinde de genelde göğüs hassasiyeti oluyo.

Back