Hamile miyim yoksa başka bir şey mi

sutlunuriyee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
22
3
1
29
Merhaba hanımlar,
Benim sağ tüpüm tıkalı. Ben en son 10 aralıkta adet oldum. 20 aralıkta doktorum alttan muayene ile yumurtan sağ tarafta bugün çatlamış dedi. Ama hala adet olmadım. Test yapmadım. Bu şekilde hamile kalan var mı ya da başka bir durum olabilir mi yardımcı olur musunuz ?

Çatladığı günü değerlendirdiyseniz ve adet gecikmesi varsa test yapın vebce

Valla canım benimde boyle bak şey dicem eltim tam gecikmeden 21. Gun öğrendi hamileliğini ondan önce defalarca kan ve idrar testi yaptı çıkmadı 21. Gun bi yapıyor çıkıyor hemen pozitif olmuş şimdi oglu var 20 günlük oldu

Allah bağışlasın inşallah. Gerçekten sürekli negatif görmekten insan ümit bile edemiyor Umarım böyle bir şeydir

Allah bağışlasın inşallah. Gerçekten sürekli negatif görmekten insan ümit bile edemiyor Umarım böyle bir şeydir
Çok iyi anlıyorum her seferinde negatif görmek üzüyor insanı, Allah tez zamanda nasip etsin. Bizde 6 aydır deniyoruz ama olmuyor, ne bende ne de eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Bu ay rahim filmi çekildim meğerse tüpler tıkalı çıktı, şükür açıldı. Bundan sonra biraz daha kafam rahatladı, akışına bırakacağım

Olmaması için bariz bir neden yok aslında sadece sağ tüpüm tıkalı ama açtırmak için bir şey yapmadım. Birkaç aydır klomen deniyoruz ama olmadı. Bir de ben 1 sene önce annemi kaybettim ondan kaynaklı psikolojik de olabilir. Zaten ondan sonra adet düzenim çok şaştı. Siz nasıl açtırdınız tüpünüzü? İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bebişiniz olur.

Yaaa çok üzüldüm, öncelikle başınız sağolsun. Rahim öyle bir organ ki her durum onu etkiliyor maalesef... Bende ilk üç ay mutlaka gebe kalmak istiyorum dedim hep aklımda bebek vardı ve en sonunda kist çıktı stresten. Geçen ay klomen kullandım bende iki yumurta oluştu ikisi de çatladı ama olmadı, sonra doktorum rahim filmi önerdi, çünkü evlendikten sonra ağır vajinal enfeksiyon geçirmiştim. Rahim filmi çekildi ve kapalı çıktı, doktor basınçla açtı. İnşallah inşallah canım hepimize nasip olur inşallah

Çok sağolun Allah razı olsun Maalesef o stres bende de var 3 senelik evliyiz çevre baskısı vs daha çok stres oluyorum kısır döngüye girdim artık. Doktorum kesin dille uyardı beni pozitif ol diye ama nafile. İnşallah tez vakitte güzel haberler alırız. Havuç avokado ceviz fındık yeşil yapraklı sebzeler çok faydalıymış

Biz de 1.5 yıllık evliyiz ama aynı stres bizde de var, bundan sonra inşallah pozitif düşünelim. Ben folik asit kullanıyorum, başka artık saldım yaa yoruldum valla altı aydır

Biz de 1.5 yıllık evliyiz ama aynı stres bizde de var, bundan sonra inşallah pozitif düşünelim. Ben folik asit kullanıyorum, başka artık saldım yaa yoruldum valla altı aydır
En güzeli salmak zaten daha evliliğinizde yeni sayılır doktorum beni kesin dille uyardı takıntı yapmamam konusunda zaten herkes o şekilde söylüyor ama elde değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…