merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/