İki net cizgi hamilesin iste emin olabilirsin tebrik edeerimmm
Evet canim hamilesin gozun aydin hemen kan testi ver hayirli haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar,
bugün regl olmam gerekiyor ama müthiş derecede sabahtan beri mide bulantım vardı. hatta son 4-5 gündür ara ara oluyor. Az önce test yaptım, pozitif gibi görünüyor ama emin olamadım, yanılma payı var mıdır? Akşam kan testi yaptırıcam inşallah. Ama dayanamadım sizin fikirlerinizden tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
Çok teşekkür ederim
Merhaba kızlar,
bugün regl olmam gerekiyor ama müthiş derecede sabahtan beri mide bulantım vardı. hatta son 4-5 gündür ara ara oluyor. Az önce test yaptım, pozitif gibi görünüyor ama emin olamadım, yanılma payı var mıdır? Akşam kan testi yaptırıcam inşallah. Ama dayanamadım sizin fikirlerinizden tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
Çok teşekkür ederim
Ayyy maşallah hadi hayırlısı olsun. Allah tamamina erdirsinMerhaba kızlar,
Çok teşekkür ederim
hamilelik riski var yumurtlama zamanina denk gelmis cnk ama test yapmissin negatif cikmis sonucta muhtemelen hamile diilsin ancak bu sekilde devam edersen hic hamile olmicain manasina gelmez cnk dikkatsiz davraniosnz iki dakikalik zevkiniz icin yasanmaya deymez hatalar yapmayin kimsenin ozel hayatina karismadim karismamda ama madem bisi yasiosunz onlemini korunmasini da yapin bide surtunme nedir ya h hic yapmayin daha iyisevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?
kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Sanmıyorum hamile olduğunu. Bu kadar korkuyorsanda böyle tehlikeli oyunlara kalkışma.sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?