Hamile miyim?-Yardımcı Olur musunuz Hamile Bayanlar?

SELİN
SENİN HANGİ DEĞERİN YÜKSEK ÇIKMIŞTI,
BENİM DHEA-S DEĞERM YÜKSEK ÇIKTI
İKİ BÖLÜME GİTMEM LAZIMMIŞ BUNUN İÇİN,

SELİN
SENİN HANGİ DEĞERİN YÜKSEK ÇIKMIŞTI,
BENİM DHEA-S DEĞERM YÜKSEK ÇIKTI
İKİ BÖLÜME GİTMEM LAZIMMIŞ BUNUN İÇİN,
Benim yüksek değildi cnm düşüktü o yüzden pek bu konuyu bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur

İNŞALLAH CNM SAĞOL,,

MELTEM SEN DURUMDASIN,, YAZMIYORSUN,
İNŞAALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN :)

lutfen banada yardm edin. En son adet tarihim 9 ocak. En sonki yumurtlama gunumse 25 ocakti o gun tutmus olablirmi acaba 29 ocakta beta hcg yaptm negtif cikti. Pazartesi adet gunjm etrafimdakiler cok erken yapmissin dediler. birkacgun once goguslerim sismeye basladi agryo ustune bile yatamiyorum daha once boyle adet belirtisi yasamadm belim cok agryo arda birr nefes aldkca vucudumun bazi yerleri batyo karnma agri grp dryo napcagimi sasirdim.

CNM ADET GÜNÜN GEÇŞİN Bİ KAÇ GÜN
ONDAN SONRA TAHLİLİ TEKRARLA, İDRAR TESTİDE YAPABİLİRSİN,,
AMA ÇOK KAFANA TAKMA
BEN TAKIYORUM KENDİMİ ÜZÜYORUM SADECE,,
VE STRES ÇOCUK OLMASINA ENGELMİŞ,,

Bende cok takiyorum resmen onunla uyuyup onunla uyaniyorum tesekkurler yardimin icin zor tutuyorum kendimi kafama taakmamaya calisiyorum ama olmuyo hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah canm .

İNŞAALLAH CANIM,
AMA DEDİĞİM GİBİ ÇEVREMDE HAMİLE OLUPTA SÖYLENEN TEK ORTAK BİR KELİME VAR,
HİM UMMAMIŞTM BU AY,,
GÜZEL OLAN HERŞEY BEKLEMEDİĞİN ANDAN GELİR,,
AMA ARADAN ZAMAN GEÇMİŞSE EĞER DOKTORA GİTMENİ TAVSİYE EDERİM,,
BEN GİDİYORUM CNM,,

Ben 9 aylik eliyim zaten 4 senedir her ay en az 1 kere gidiyorum cunku 2 ay onceye kadar prolaktin yuksekligi vardi 2000 lere kadar cikmisti iki aydir duzenli adet oluyorum ve sadce adet gunum karin agrim olurdu o kadar bu blirtiileri ilk defa yasiyorum bilmyorum umutlanmak istemiyorum cunku her ay o uzuntuyu yasamaktan biktm artk insallah hepimizinde hakkinda hayirlisi olur canim en yakin zamanda alirz kucagimiza.

INSAALLAH CNM
BENDE 9 AYLIK EVLİYİM,
BENİMDE DHEA-S ORANIM YÜKSEK ÇIKTI ONUN İÇİN ENDOKRİNOLOJİ BÖLÜMÜNE GİDİCEM
AMA TAM OLARAK NE ANLAMA GELİYOR BİLMİYORUM,,

BENİMDE MİDE BULANTI BAŞ DÖNMELERM OLDU BENDE UMUTLANDIM AMA MEĞER TANSİYONUM DÜŞÜKMÜŞ SÜREKLİ
O YUZDEN OLURMUŞ BULANTI BAŞ DÖNMESİ,,

Hic duymadm bnde DHEA-S diye bisiy. Cok kotu bisey ya umutlanip sonra hicbisey cikmamasi hayirlisi ya umutla bekliyorum adet gunumu

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

YELEŞME KANAMASI OLABİLİR CANIM,
AMA YANILMA PAYI ÇOK YÜKSEK OLUYOR MAALESEF
ADET GÜNÜNÜN GEÇMESİNİ BEKLE,,

yerleşme kanaması adet tarihinden önce olurmuş ben yaşamıştım. sizin de önce olmuş yerleşme kanaması olabilir ama kanda çıkmamış. tabi bazılarında kanda hemen çıkmıyor. inşallah hamilesindir.

sshhrr arkadaşım hamilelik takvimin açık görünce çok sevindim. tüm mesajları okudum konundaki. benim de DHEA-S yüksek çıktı, bebek düşünüyorum. nasıl bir tedavi uygıulandı sana. birde bende ergenlikten beri PKO vardı.şimdi de bu çıktı. tüylenmem ve kilo problemim artıyor her geçen gün. inşallah mesajımı görür bana yardımcı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…