DUYGER SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM BAĞIŞLASIN YAVRUNUZU SİZE,,
SEN NASIL ANLAMIŞTIN HAMİLE OLDUĞUNU ANLATSANA BELİRTİLERİNİ,
BENİM ADET GÜNÜ YARIN MELTEMLE AYNI,
MELTEMCİM ÜZÜLME, HERKES İSTER HEMEN OLSUN AMA RABBİM ZAMANINI BİLİR, ÇOK TAKMAMAMK LAZIMMIŞ HERKES ÖYLE DİYOR, TAKMADIĞIN ZAMAN OLUYORMUŞ ÇÜNKÜ, ÜZÜLME OLURMU, BEN SANA DA DUA EDERİM :)
Ben eczane de çalıyom canım aldım ama bisey çıkmadı yarın reglim ve kasıklarımda agrı var adet olucam galiba tutmadı bu ay baksanaa ama nasıl yumurtlama günü tutmaz anlamadım :-(
Amin canım inşallah yoktur rabbim kucagına almayı nasip etsin bebişini folik asit ne kullandın canım senBenim sadece gögüslerimde aşırı hassasiyet hissetmiştim. başka bir belirti hissetmemiştim.
Ama içimden bir ses bu ay tuttu diyordu :)
5 ya da 6.ci denememizdi ve gerçekten çok stresli. Sanki hep bir Problem varda tutmuyor gibi geliyordu.
Ama gerçekten insanın takmaması gerekiyormuş.
Ben daha öncesinde çok kafama takıyordum hep acaba bir problem mi var diye.
Ymurtlama döneminin önce ve sonrasını iyi değerlendirmek lazımmış bunu anladım. :)
Benim bebeğim 24. haftalık şimdi kısmetse mayıs ayında bizimle olacak.
Kalbi ile ilgili bir problemden dolayı amniyosentez yapıldı şimdi sonuç bekliyoruz. inşallah birşeyi yoktur meleğimin...
İnşallah canım dün test te bse çıkmadı bgün tekrar mı yapsam diye düşünüyorum eczane deki testleri ben bitircem bu gidişleİnşalah hamilesindir. Çunku Regl agrısı ile birebir ağrı oluyor hamileliğin ilk haftalarında...
Evet bizede dua et olurmu canım hamilerin duası kabul olurrİNŞAALLAH YOKTUR CANIM,
SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALIRSINIZ,
BİZEDE DUA ET LÜTFEN SENİN DUALARIN KABUL ŞİMDİ :)
Bende 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı yoktu canım üzülme rabbim tekrar yaşatmasın o günleri çok zordu biliyorum ama unutuyosunAllahım herkese nasip etsin insallah ben çok az tattım o duyguyu kalbi durduğu için alınmıştı bebeğimsuan beklemedeyiz 2 ayımız kaldı denemelere baslamaya tekrar . ama ya yine aynısı olursa diye cok korkuyorum bende 3 kez idrar testi yaptıgım halde negatif cıkmıstı hamile oldugumu hcg ile öğrenmiştim ...
Amin canım inşallah yoktur rabbim kucagına almayı nasip etsin bebişini folik asit ne kullandın canım sen
Evet bizede dua et olurmu canım hamilerin duası kabul olurr
Solgarı ne için kullanıyodunBen SOLGAR kullanıyordum.
Solgarı ne için kullanıyodun