hem kiz oldugunu yazmissin hemde hamilemiyim diye soruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana tursusu....meryem ana mi sandin kendini.....
hem kiz oldugunu yazmissin hemde hamilemiyim diye soruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana tursusu....meryem ana mi sandin kendini.....
Kaç yaşındasın 3 aydır adet görüyorum demişsin yeni mi adet görmeye başladın eğer öyleyse gecikmesi ve düzensiz olması çok normal.Kız isen niye gebelik testi yaptın gebelik testi yaptıysan bi nane yemiş olman lazım onuda yapmadıysan bazen düzen bozulabiliyor her kadının yılda bir iki kere düzeni değişebiliyormuş normal bişeymiş bu
allah iyiliğini versin hilal öldüm gülmekten yaaaahem kiz oldugunu yazmissin hemde hamilemiyim diye soruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana tursusu....meryem ana mi sandin kendini.....
hakkaten hic guleceyim yokdu gece gece)) Allah sizi guldursun kizlar emi.. bacim simdi senin pencereden baksak her an hamilesindir. git bi kan testi yapdir, ultrasona gir hatdaa bebek elbiselerini almaya bak sen )) tobee tobee... en azindan oncekiler bilmem ertesi gun hapini unutdum yok bilmem sevgilimle onu yasadim bunu yasadim yazardii..sen onuda yazmamissin. ne bekliyon bizden ??? !!
Kaç yaşındasın 3 aydır adet görüyorum demişsin yeni mi adet görmeye başladın eğer öyleyse gecikmesi ve düzensiz olması çok normal.Kız isen niye gebelik testi yaptın gebelik testi yaptıysan bi nane yemiş olman lazım onuda yapmadıysan bazen düzen bozulabiliyor her kadının yılda bir iki kere düzeni değişebiliyormuş normal bişeymiş bu
töbe töbe
olamazmı kız
ayy hilal çokkk güldüm adam önden söylüyo hemen birincisi kızım diye baksana
sen testi yapmaya devam et bizler yıllardır göremedik ama
allah iyiliğini versin hilal öldüm gülmekten yaaaa
gülü kızlar gülün.... boyle saflar ve boyle sacma sapan sorular geldıkce bız daha cooook gulerızayrıca haksız degılım dıme nu ne yaaa ADMINLERE SESLENIYORUM topıklerde konu acanların lutfen actıkları konuların mantıklı olduklarına ınandıklarında yayınlasınlar lutfen . çocukca seylerle ugrasmasınlar....
yavru kızım sanada seslenıyorum burdan... ben kadın oldugum halde artık yaptıgım gebelık testlerınde pozıtıflık aramazsken sen nasıl oluyordu kız olarak (kızlıktan anladıgımız bakırelık) ıkı adet gebelık testınden pozıtıf cıkabılme ıhtımalını göz onunde bulundurabılıyorsın şaşşşttııım...... ya adam gıbı derdını anlat yada hııc cevap verme .(kendımı haydar dümen gıbı hıssettım yavv)
sesliiiiiiiiiiiiiiii güldümmmmmm (haydar hilal)
hızıııırr gıb yetısırıııım
gebelık denınce akla evet evet hemen onun adı gelir hilal hilal hilal ....hahahahahhahahaha
sorusu olanlar haydar hilal ablanıza sorun
ayyy karnımaağrılar girdiiiii
valla bende düşünmedim değil yani... şüpelendim bak şimdi :):):) öle mi denesek baksanaa yap yap bişi yok kızzz..anacım görüyorsun dime nelerle ugrasıyoruz buralardaKız yoksam bızler yıllardır şey ederek yanlıs mı yaptık yoksam bebek ıcın bırsey yapmamak mı gerekıyormus
Arkadaşlar ben birincisi kızım üç aydır adet görüyorum bu ay adetim gecikti kasıklarımda ağrı var göğüslerimde sert ama acımıyor iki tane test yaptım ikiside negatif cıktı kiloda alımca şüphelendim sizce ne olabilir?[/QUOTE
arkadaşım kız olupta hamile kalındığını bilseydik inan boşuboşuna bozulmazdık yani ilk günkü gibi olup ta hamile kalmak muhteşem bişidir.. :):) kasıkların batıo gögüslerin sertse yeni gebelik oluştuğu için canım .. seninki belliki idrarda çıkmayan cinsten sen kan testi yaptırkiloda aldıysan ooo sen 4 haftalık hamilesin adını düşünmeye başla babasıyla varsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?