Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrı var. Sizde de böyle miydiBende böyle bir silik çizgiyle öğrenmiştim 80 küsür çıkmıstı beta
Evet reglım gecıkmıstı adet olcak gıbı karnım ve belim ağrıyordu muhtemelen daha cok yenıdır reglin gecıktımıSanki adet olacakmış gibi karnımda ağrı var. Sizde de böyle miydi
Evet yaklaşık 8 gün gecikti. Ama normalde de gecikebiliyor. Tam düzeni yok. O yüzden emin olamadım. Çok heyecanlandım. Keşke bir tane daha test alsaydımEvet reglım gecıkmıstı adet olcak gıbı karnım ve belim ağrıyordu muhtemelen daha cok yenıdır reglin gecıktımı
Aslında acilde kan verebılırsın sonuc 1 saate cıkar ben oyle yapmıstım acile gittim midem bulanıyor hamılelık şüphem var ilaç içemiyorum dedım hemen kan aldılarEvet yaklaşık 8 gün gecikti. Ama normalde de gecikebiliyor. Tam düzeni yok. O yüzden emin olamadım. Çok heyecanlandım. Keşke bir tane daha test alsaydım
Şu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadımAslında acilde kan verebılırsın sonuc 1 saate cıkar ben oyle yapmıstım acile gittim midem bulanıyor hamılelık şüphem var ilaç içemiyorum dedım hemen kan aldılar
Canım testlerin markası da önemli bazıları yanlış çıkartıyor. Ama sizin attığınız foto da gebelik var gibi duruyor. Çizgi çok belli. İnşallah yalancı pozitif değildir. Kan testinde kesin belli olur zaten. İnşallah vardır bebişŞu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadım![]()
Aa ilk yaptığın testin markası neŞu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadım![]()
First test diye bir markaydı. Daha sonra awox erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. Kan verdim kan sonucu da negatif. Maalesef yalancı pozitifmiş. Ben de çok sevinmiştim. Hevesim kursağımda kaldı.Aa ilk yaptığın testin markası ne
Hayırlı olsun kzum inşallah gebesindir. Adetiniz gecikti mi veya belirtiniz var mıydı?Merhaba. Test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sağlık ocağında kan da verdim ama iki günden önce çıkmayacağını söylediler. Testin görüntüsünü ekliyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bakar mısınız lütfen
Canım bence hamilesin üstüne adetin de geçilmiş hayırlı olsunŞu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadım![]()
Beta hcg baktırdım negatif çıktı. Daha doğrusu referans değer yazmamışlar ama kırmızı görünmüyor test. Bu hamile değilim demek oluyor değil miCanım bence hamilesin üstüne adetin de geçilmiş hayırlı olsun
Yazılmadıysa nerden bilebiliriz ki kaç değerinde olduğunu sisteme düşmemiş belki sayı yazıyor muBeta hcg baktırdım negatif çıktı. Daha doğrusu referans değer yazmamışlar ama kırmızı görünmüyor test. Bu hamile değilim demek oluyor değil mi
Şimdi gördüm 0.2. Maalesef gebelik yokYazılmadıysa nerden bilebiliriz ki kaç değerinde olduğunu sisteme düşmemiş belki sayı yazıyor mu
Diğer ay müjdeyi alırsınız inşallahŞimdi gördüm 0.2. Maalesef gebelik yok![]()
Olsun inşallah en kısa surede bebegın olur dert etmeŞimdi gördüm 0.2. Maalesef gebelik yok![]()
Değerlerinizi sonra kontrol ettirdiniz miBende böyle bir silik çizgiyle öğrenmiştim 80 küsür çıkmıstı beta