• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yardım edinn

feardream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
7
1
1
23
Merhaba. Test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sağlık ocağında kan da verdim ama iki günden önce çıkmayacağını söylediler. Testin görüntüsünü ekliyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 161
Evet yaklaşık 8 gün gecikti. Ama normalde de gecikebiliyor. Tam düzeni yok. O yüzden emin olamadım. Çok heyecanlandım. Keşke bir tane daha test alsaydım
Aslında acilde kan verebılırsın sonuc 1 saate cıkar ben oyle yapmıstım acile gittim midem bulanıyor hamılelık şüphem var ilaç içemiyorum dedım hemen kan aldılar

Aslında acilde kan verebılırsın sonuc 1 saate cıkar ben oyle yapmıstım acile gittim midem bulanıyor hamılelık şüphem var ilaç içemiyorum dedım hemen kan aldılar
Şu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadım🤷🏻‍♀️

Şu an hastaneye gidemiyorum en erken yarın gidebilirim. Erken gebelik testi aldım. Az önce o da negatif çıktı. Bir şey anlamadım🤷🏻‍♀️
Canım testlerin markası da önemli bazıları yanlış çıkartıyor. Ama sizin attığınız foto da gebelik var gibi duruyor. Çizgi çok belli. İnşallah yalancı pozitif değildir. Kan testinde kesin belli olur zaten. İnşallah vardır bebiş

Merhaba. Test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sağlık ocağında kan da verdim ama iki günden önce çıkmayacağını söylediler. Testin görüntüsünü ekliyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bakar mısınız lütfen
Hayırlı olsun kzum inşallah gebesindir. Adetiniz gecikti mi veya belirtiniz var mıydı?

Back