hamile miyim yardım edin

ferda__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk ay önce erkek arkadaşımla bi birliktelik yaşadım ama birleşme olmadı sadece boşalma oldu ama içime akıp akmadigindan emin değilim aktığını hissetmedim ama içim rahat değil aradan bi iki saat sonra doğum kontrol hapı da kullandım. Adetimde 5 gün gecikme oldu korktum ama 5 gün geçtikten sonra normal adetimi oldum.Şimdi 1 buçuk ay geçti ve gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hala korkuyorum çünkü karnimda acayip bi sislik var belki kilo da olabilir ama bu kadar kısa sürede kilo alamam diyorum karnima baktıkça psikolojim bozuldu korkuyorum sizce hamile miyim

bence hamıle degılsın sadece stresten kaynaklı hamile kalmış olman mumkun degil canım.

canım psikolojiktir o, anlattıklarına göre hamile değilsin gibi görünüyor, gerçi baya olmuş konuyu açalı ama..

Canım ilişkiden sonra adetini olmuşsun işte. Arada başka bir şüpheli ilişki yoksa hamile değilsin.

HAYIR DEĞİLSİN EVET İLİŞKİDEN SONRA ADET OLMUŞSUN İMKANSIZ YANİ HAMİLE OLMAN RAHAT OL SIKINTI YAPMA O KARNINDAKI SISLIKTE 1 BUÇUK AYDIR ADET OLMADIĞIN İÇİNDİR ADET OLUR OLMAZ İNECEKTİR ZATEN

Adet oldugun icin değilsin bence artik dusunme, düşündükçe bir coo belirti daha ortaya cikar, siskinligin sebebi de dediğin gibi kilo aldigin icindir.

değilsin eğer olsaydın artık bu ayda muhtemelen mide bulantısından bir şey yiyemezdin hadi bulantın olmadı diyelim bu kadar zamanda göbek çıkmaz.

Madem bu kadar korkuyorsunuz ne diye evlilik disi iliski yasiyorsunuz kardesimmm hic bir yontem yuzde yuz korumaz ki , bugun degilse de baska bi gun gebe kalabilirsiniz. Yok bise olmaz o zaman hemen evlenirim mi diyorsunuz? Burda aldiracagini soyleyen de olmustu da...Bu benim fikrim ama yani burda insanlar nasil gebe kalirim diye haril haril ugrasip dururken bu tarz konular bana o insanlara saygisizlik gibi geliyor...jinekolaga gidin yaa burda artik bu tarz Haydar Dumen konulari acilmasin yeter artik baydiiiikkk
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…