• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?!Yardım edin :/

evet benim de evli olan bütün tanıdıklarım bu şekilde içine boşalmayarak korunduklarını ve zevk suyundan hamileliğin binde bir gerçekleşecek bir durum oldugunu söylüyor.yine de ilk deneyimde insan korkabiliyor kimseye konuyu açamamasından ötürü.ve o ihtimalin bana denk gelebilmesi de var sonuçta.sadece sizlerin bu konudakini düşüncelerini merak ettim.

bu arada kendi doğrularımızı diğer insanlara kabul ettirmek zorunda da değiliz.bir insan sizin gibi düşünmüyor diye sizin hedefiniz olmak zorunda değildir.ben bu konu altında bana bu kadar tepki gösteren arkadaşlara onlarla aynı fikirde oldugumu söylemek isterim.ancak ben bir konuda bilgili olsam ve hata yaptıgını düşünen bir insan benden bilgimi ögrenmeyi istese,kendi ahlaki değerlerimi katmadan onu aydınlatmaya çalışırım.sizlerden de istediğim buydu.kaldı ki ben "oleeey ilk birleşmem gerçekleşti,çok mutluyum,ama hamileysem yandım" falan gibi lakayt bir yazı da yazmadım.hatamın farkında oldugumu,pişman oldugumu,düşüncelerinize ihtiyacım oldugunu yazdım.o karşı çıkan arkadaşlar,sizlere sormuyorum bu sorularımı.objektif,yansız cevaplar verebilecek olgun insanlara soruyorum.bu kadar rahatsızsanız cevap vermeyebilirsiniz.ayrıca siz beni tanımıyorsunuz,nereden biliyorsunuz evlilik tarihimi,yetiştirilme tarzımı,ahlaki değerlere bakış açımı.tanımadan beni yargılamayın.ya olgunca yardım edin,ya da etmeyin.

canım benm önce sakin ol çünkü stres bile çok etkiliyor adetin gecikmesini... ben 1,5 senelik evliyim 2 aydır bebek istiyoruz.. düşün iki aydır korunmuyoruz özellikle yumurtlama dönemi ilişkiye giriyoruzz ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum... falan falan bir sürü uğraşıyoruz.... ama hala olmadı .. senelerce uğraşanlrda var yani demem o ki ; gebelik gibi bi konu söz konusu bile değil sadece zevk suyuyla hamile kalınacağına ihtimal var diyorlar ama ihtimal olma ihtimali bile yok bence kafanı rahat tut sana lazım olan tek şey adet olana kadar bu bence ...

canım benm önce sakin ol çünkü stres bile çok etkiliyor adetin gecikmesini... ben 1,5 senelik evliyim 2 aydır bebek istiyoruz.. düşün iki aydır korunmuyoruz özellikle yumurtlama dönemi ilişkiye giriyoruzz ben 1 saat yatıyorum kalkmıyorum... falan falan bir sürü uğraşıyoruz.... ama hala olmadı .. senelerce uğraşanlrda var yani demem o ki ; gebelik gibi bi konu söz konusu bile değil sadece zevk suyuyla hamile kalınacağına ihtimal var diyorlar ama ihtimal olma ihtimali bile yok bence kafanı rahat tut sana lazım olan tek şey adet olana kadar bu bence ...

bugün adetim 3 gün geçti,ilk idrarımla idrar gebelik testi yaptım,negatif çıktı.ama bu beni hiç rahatlatmadı,çünkü adet gecikmesinden en az 1 hafta sonra demişler.bu forumdaki tüm yorumları okudum kan testi yanlış çıkabilir diye,yarın onu yaptırıcam ama bazılarında yanlış çıkmış.ultrason fiyatları da çok pahalı.artık ağlamaktan bir hal oldum ya.nasıl geçicek bu günler gerçekten bilmiyorum.

Bencede hamile değilsin. fazla düşünmemeye çalış adetin daha da gecikmesin. kan testi o kadar pahalı değil yani pahalı olsa bile yaptır en azından için rahatlasın.

bugün adetim 3 gün geçti,ilk idrarımla idrar gebelik testi yaptım,negatif çıktı.ama bu beni hiç rahatlatmadı,çünkü adet gecikmesinden en az 1 hafta sonra demişler.bu forumdaki tüm yorumları okudum kan testi yanlış çıkabilir diye,yarın onu yaptırıcam ama bazılarında yanlış çıkmış.ultrason fiyatları da çok pahalı.artık ağlamaktan bir hal oldum ya.nasıl geçicek bu günler gerçekten bilmiyorum.

benm adetimin 7 güne kadar gectiği bile oldu inan bana tek nedeni stres kafana takmamaya çalış desem de zor anlıyorum senii ama inan haline güleceksin daha sonra bende nişanlıyken yaşamıştım bu tarz bişey ama şimdi çok komik geliyo eşimle gülüyoruzz bile... umarım herşey senn için iyi olurr..

beni yadırgamadan bu tarz rahatlatıcı mesajlar yazmanız gerçekten çok hoş,tanımadığım insanlardan iyilik görebilmek beni şu durumda gülümsetebilen tek şey :) inşallah en kısa sürede adet olurum ve bu durumu bildiririm.

O şekilde de hamile kalınabildiğini biliyorum, bazen o sıvının içersinde sperm olabiliyor. Biraz daha sabredip yeniden test yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.

Şu hakaret ve alay eden, küçümseyen ve ahlak dersi vermeye çalışan insanları da kafana takma...Onlar burada birilerinin açığını bulup ahlak dersi vermek için nöbet tutuyorlar.

Sen soruna cevap verenlerle ilgilen geri kalanları yoksay gitsin :)

Arkadaşlar adet oldum nihayet !

Neyse ki uzun sürmedi bu stresli dönem,ama cevaplarınız olmasa inanın rahat nefes alamazdım.Belki sizleri tanımıyorum ama,topic'i okuyup,"amaan banane" demeden geçmeniz,belki sizden kilometrelerce uzakta belki de sokakta yanınızdan geçen ve asla tanımayacagınız bir kıza iyilik etmeniz inanın çok örnek bir davranış.Çok teşekkür ederim hepinize.Dünyada böyle insanlar oldugunu bilmek harika bir şey.

Beni azarlayan arkadaşlar,sizlerle aynı fikirdeydim,bunu keşke görüp öyle konuşsaydınız benle.Türklükten,Müslümanlıktan falan bahsetmişsiniz.Eğer gerçekten yürekten ve bilinçli bir Müslüman olsaydınız,dinimizde -hatta diğer bir çok dinde- düşene , onu hatasıyla kabul edip yardım etmenin en büyük sevaplardan biri olduğunu bilirdiniz.Yine de sağolun,en azından bu konuyu okuyan benim durumumdaki genç bayanlara,her türlü yaklaşımı göstermiş oluyoruz,bu da birşeydir en nihayetinde.

Hoşçakalın,herşey gönlünüzce olsun ! :*

Back