- Konu Sahibi camomilepat
-
Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım bile bile lades demek için ilişkiyi tekrarlamışsın.Neden bu riske girdin,hadi yaptın neden önlemini almadın.Bu ilişkilerde en çok yarayı kadın alır,erkek senin kadar etkilenmez,eğer hamileysen belkide bu sebepten evlenmek zorunda bile kalabilirsin,ilk ilişkilerinizde içine boşalma oldu mu onu düşün,zevk suyu dediğin boşalmanın binde biri,bundan hamile kalman çok çok düşük bir olasılık ama olmazda değil tabi.Erkek arkadaşın neden önlemini almıyor?
arkadaşlar şunu bilin ki erkek arkadaşımla bu yaz evleniyorum.bunu bilerek cevap verirseniz sevinirim.ben size hata yaptım mı diye sormadım,hata oldugunun farkındayım.ben ne yapmalıyım diyorum bilgisi olanlara.
Yargılamadan cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Kimseye anlatamadım bu durumu,ilkti çünkü,olasılık az da olsa sorayım dedim evli bayanlar çogunlukta bu sitede,bilirler diye.Ama bazılarınız kalkıp beni azarladınız henüz beni tanımamanıza rağmen.Ben zaten çok üzgünüm,tanımadıgım insanların bi cümlesinden medet umacak kadar hem de.Elinizin tersiyle itmek yerine hatalı bir kişiyi,doğruyu gösterebilirsiniz olumlu davranışlarla.Ki bunu yapanlara da ayrıca teşekkür ederim,rahatladım okudukça.Yine de neyin ne olduğunu bilmeden kimseye öyle "hay ben senin yapçağın işe" temalı konuşmayın,tek isteğim bu.Birgün o konuma düşebilirsiniz yarın neyle karşılaşıcağımız belli değil.Benim 7 hazirana kadar adet olmam gerekiyor,eğer olursam haber vericem burda belki benim gibi genç kızlara bi bilgi sağlayabilirim diye.Tekrar teşekkür ederim.İyi geceler hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?