• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?!Yardım edin :/

camomilepat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
16
0
16
Ankara
Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım bile bile lades demek için ilişkiyi tekrarlamışsın.Neden bu riske girdin,hadi yaptın neden önlemini almadın.Bu ilişkilerde en çok yarayı kadın alır,erkek senin kadar etkilenmez,eğer hamileysen belkide bu sebepten evlenmek zorunda bile kalabilirsin,ilk ilişkilerinizde içine boşalma oldu mu onu düşün,zevk suyu dediğin boşalmanın binde biri,bundan hamile kalman çok çok düşük bir olasılık ama olmazda değil tabi.Erkek arkadaşın neden önlemini almıyor?

Arkadaşım bile bile lades demek için ilişkiyi tekrarlamışsın.Neden bu riske girdin,hadi yaptın neden önlemini almadın.Bu ilişkilerde en çok yarayı kadın alır,erkek senin kadar etkilenmez,eğer hamileysen belkide bu sebepten evlenmek zorunda bile kalabilirsin,ilk ilişkilerinizde içine boşalma oldu mu onu düşün,zevk suyu dediğin boşalmanın binde biri,bundan hamile kalman çok çok düşük bir olasılık ama olmazda değil tabi.Erkek arkadaşın neden önlemini almıyor?

Hayır boşalma kesinlikle olmadı,zaten o durumdan çok sonra boşaldı erkek arkadaşım.ben sadece zevk suyundan korkuyorum.erkek arkadaşım önlemini aldıgını düşündü içine boşalmamanın bir korunma yöntemi oldugunu düşünerek.ben de bilinçsizdim bu konuda,böyle bir hata oldu işte.

evet yine bir cahillik örneği.....arkadaşım neden böyle şeyler yapıyorsunuz......1 dk heves için hayatınızı ve diğer dünyanızı mahfediyorsunuz....
gelelim senin ilginç korunma yöntemine ilişkiden sonra kullanılan hap bir etki etmez en az bir ay önceden veya adetinin ilk günü başlayacaksınki korunasın......
anlattığın gibi kısa bir durumsa olmayabilir hamile kalmama olsılığın var.....diyelim hamilesin....ne yapıcaksın bundan sonrasını da düşündünmü?????evlencekmisin yoksa gizlice aldırcakmısın?????çoook merak ediyorum.....

bu arada biran önce kan testi yaptır çıkar betahcg oranın 5 den yüksekse hamilesin....5 in altı negatif.....mutlaka yaptır ve haberde ver olurmu???

arkadaşlar şunu bilin ki erkek arkadaşımla bu yaz evleniyorum.bunu bilerek cevap verirseniz sevinirim.ben size hata yaptım mı diye sormadım,hata oldugunun farkındayım.ben ne yapmalıyım diyorum bilgisi olanlara.

arkadaşlar şunu bilin ki erkek arkadaşımla bu yaz evleniyorum.bunu bilerek cevap verirseniz sevinirim.ben size hata yaptım mı diye sormadım,hata oldugunun farkındayım.ben ne yapmalıyım diyorum bilgisi olanlara.

iyi hata yaptığının farkındaysan iyi tabi iş işten geçtikten sonra........böyle hiçbir cevap seni tatmin etmez senin ilk işin yarın bir polikliğine gidip kan testi yaptırman....evliliğinde bir önemi kalmadı yaaa....yazık değerlerimize...

ne desek bos bekleyip sonucu goreceksin .. zor bir ihtimal olsada hamilelik mumkun zevk suyu ile
yani oladabilirsin olmayadabilirsin .. sayet hamile oldugunu ogrendiginde tek cozumun o bebisi aldirmak olacaksa tum kalbime dua ediyorum insallah hamile degilsindir ..

Canım burda seni yargılamak hiçbirimize düşmez,herkes kendi hayatından sorumludur..

Zevk suyundan da hamile kalınabiliyor evet ama bu çok çok düşük bir ihtimal,yine de önlem almayı unutma canım..
adet tarihin ne zaman?

ben adetimin geciktiği 2.gün idrar testinde çok net öğrenmiştim.
Umarım öyle bişey yoktur tabi

Burada çoğu insan kimseye anlatamayacağı konularla ilgili topic açıyor.Gayet net bir soru soruyor hamilemiyim diye.Bence hayır değilsin.Gerisinden kendi sorumlu.Niye yaptın,Aklın nerdeydi demek yerine daha güzel uslupla akıl verilmesinden yanayım.

okadar kolay degıl hamıle kalmak merak etme zevk suyunun ıcıne sperm karscakta o yumurtaya gelcek döllücek tutuncak coouk zor ıhtımal meraklanma ama bır dahakıne önlemınızı alın enazından prezervatıf kullanın evlenmenıze madem var daha aman kazaya ugramayın:34:

canım öyle zevk suyundan filan hamile kalmak ihtimali var ama çoook zor ben 1.5 senedir uğraşıyorum bunun için olmuyor burda forumda daha uzun süredir hamile kalamayan arkadaşlar var bence sen kafana takıyorsun çok ...

Yargılamadan cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Kimseye anlatamadım bu durumu,ilkti çünkü,olasılık az da olsa sorayım dedim evli bayanlar çogunlukta bu sitede,bilirler diye.Ama bazılarınız kalkıp beni azarladınız henüz beni tanımamanıza rağmen.Ben zaten çok üzgünüm,tanımadıgım insanların bi cümlesinden medet umacak kadar hem de.Elinizin tersiyle itmek yerine hatalı bir kişiyi,doğruyu gösterebilirsiniz olumlu davranışlarla.Ki bunu yapanlara da ayrıca teşekkür ederim,rahatladım okudukça.Yine de neyin ne olduğunu bilmeden kimseye öyle "hay ben senin yapçağın işe" temalı konuşmayın,tek isteğim bu.Birgün o konuma düşebilirsiniz yarın neyle karşılaşıcağımız belli değil.Benim 7 hazirana kadar adet olmam gerekiyor,eğer olursam haber vericem burda belki benim gibi genç kızlara bi bilgi sağlayabilirim diye.Tekrar teşekkür ederim.İyi geceler hepinize :)

buay gecıkebılırde adetın hamıle kalmıs olabılırmıyım dıye cok stres yaptıgından dolayı 2-3 gün gecıkırse hemen endıselenme

Yargılamadan cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Kimseye anlatamadım bu durumu,ilkti çünkü,olasılık az da olsa sorayım dedim evli bayanlar çogunlukta bu sitede,bilirler diye.Ama bazılarınız kalkıp beni azarladınız henüz beni tanımamanıza rağmen.Ben zaten çok üzgünüm,tanımadıgım insanların bi cümlesinden medet umacak kadar hem de.Elinizin tersiyle itmek yerine hatalı bir kişiyi,doğruyu gösterebilirsiniz olumlu davranışlarla.Ki bunu yapanlara da ayrıca teşekkür ederim,rahatladım okudukça.Yine de neyin ne olduğunu bilmeden kimseye öyle "hay ben senin yapçağın işe" temalı konuşmayın,tek isteğim bu.Birgün o konuma düşebilirsiniz yarın neyle karşılaşıcağımız belli değil.Benim 7 hazirana kadar adet olmam gerekiyor,eğer olursam haber vericem burda belki benim gibi genç kızlara bi bilgi sağlayabilirim diye.Tekrar teşekkür ederim.İyi geceler hepinize :)

Genç kız ? !:44::)

yargılamak veya suçlamak kımsenın haddine değil ama ayyy çok iyi etmişşsin tecrübe olmuş hamileysen cok sevirim değilsen artık birdahasına diyede cevap veremezdım....içimde neyse onu söyledım....zevk suyu veya değil ne olduğundan emin olmadığın bir şey olmuş....soru soruyorsun...seni tatmin eden vicdanını susturan cevaplara teşekkür ediyorsun...hoşuna gitmeyen gerçekleri söylediğimizde kınıyorsun....hepimiz genç olduk...çocuklarımız olucak onlarda genç olucak ama lütfen TÜRK DEĞERLERİMİZİ AVRUPAYI DEĞERLERİNE ÇEVİREREK ÇOK NORMALMİŞ GİBİ DAVRANMAYIN.....LÜTFEN...COK ÜZÜLÜYORUM....

Zevk suyundan hamile kalınması çok düşük bir ihtimal bildiğim..Ama sanmıyorum hamile değilsindir..Sadece stres yapıp telaşa kapılma çünkü bu şekilde adetini geciktirebilirsin,sakin ol ve gününü bekle..

Ya üzerine alınma ama bugün de arkadaşlarla "kürtaj" konusunu konuştuk..Düzenlenecek yasayı falan..Çok kapsamlı bir yasa olmalı dedik..Bebek problemliyse,kadın tec.mağduru olarak hamile kaldıysa vs vs..aldırılmalı..Ama inanın bende keyfi yapılan kürtaja karşıyım..Bu işi yapmasını biliyorsan korun öyle değil mi? Bilinçli olmak,bilinçlenmek çok önemli..Yoksa sen keyfini yap hamile kal sonra aldır..Herkes anne rahmine düşer düşmez o küçük yavrunun kalbinin attığını biliyor öyle değil mi? İlk kalp atıyor ve o bir canlı unutmayalım..

Seninde erkek arkadaşın korunsaydı keşke..Biranlık şeyler hayat karartabiliyor,bak belkide günlerdir stres içindesin..He ne yaşamak istediğin neyi yaşadığın seni bağlar ancak sonuçlarında zarar görebileceğin şeyler için 2 kere düşünmek lazım..Yada yaşamak istiyorsan önlemini almak lazım..Asla seni yargılamıyorum,yukarıda yazdıklarımda genel görüşlerim..

yani bunu ancak bi test sana söyleyebilir..
ben hiç rastlamadım bu şekilde hamile kalan birine..
allah gönlüne göre versin..
inşallah hamile değilsindir..

Back