İnsallah adet dönemi ağrılarına benziyor kendimde fazla kaptırmak istemiyorum acaba nezman kan testi yaptırsam çıkar ?İnşallah vardır
Hamilelik belirtileri arasinda belirtilerin canım inşallah güzel haberleri verirsinMerhaba lütfen bilen yazsın biz 22 araliktan beri çocuk denedik 2 gün önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif ama 2 günden beri sırtım öyle bir ağrı varki aksamlarida alt tarafında zonklama oluyor arada sabah baş ağrım vardı ama adetim 9 veya 10 unda o yüzden acaba adet sancısı mi ben bebek istiyorum diyemi adet sancısını bebek zannediyorum okadar sabırsız bekliyemiyorum bilen varsa yazabilir mi arka boşluklardan sırtımdan enseme kadar ağrı kasığımda batmalar oluyor
İnşallah canım 10 unda adet tarihim sabırsızcada olsa bekliycem inşallah hamileliktirHamilelik belirtileri arasinda belirtilerin canım inşallah güzel haberleri verirsinIdrar testini adetin 3 gün geçince yap net sonuç alırsın
Adet gününde kanda çıkar canım inşallah vardırİnsallah adet dönemi ağrılarına benziyor kendimde fazla kaptırmak istemiyorum acaba nezman kan testi yaptırsam çıkar ?
İnşallah herşey gönlünce olur ama sana tavsiyem kendini kaptırma ben bu ay hsg çektim hsg filmi çekenlerin ilk 6 ay hamile kalma şansı yüksek olurmuş bunu geçenlerde öğrendim ve şuan 20 gün adetim geçmiş durumda 7. Gün yaptım negatif çıktı artık akışına bırakıyorumMerhaba lütfen bilen yazsın biz 22 araliktan beri çocuk denedik 2 gün önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif ama 2 günden beri sırtım öyle bir ağrı varki aksamlarida alt tarafında zonklama oluyor arada sabah baş ağrım vardı ama adetim 9 veya 10 unda o yüzden acaba adet sancısı mi ben bebek istiyorum diyemi adet sancısını bebek zannediyorum okadar sabırsız bekliyemiyorum bilen varsa yazabilir mi arka boşluklardan sırtımdan enseme kadar ağrı kasığımda batmalar oluyor
Haklısınız inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur Allah hayırlısı neyse onu nasip etsinİnşallah herşey gönlünce olur ama sana tavsiyem kendini kaptırma ben bu ay hsg çektim hsg filmi çekenlerin ilk 6 ay hamile kalma şansı yüksek olurmuş bunu geçenlerde öğrendim ve şuan 20 gün adetim geçmiş durumda 7. Gün yaptım negatif çıktı artık akışına bırakıyorum
Haklısınız inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
Amin inşallahHaklısınız inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
Tamam canım ederimAmin inşallahDurumdan haberdar edersin canım
İnşallah canım 10 unda adet tarihim sabırsızcada olsa bekliycem inşallah hamileliktir
İnşallah canım güzel sonuçlarla görüşmek üzereInşallah canım haberdar edersin güzel haberlerle gel
Canım adet donemindi bu günler. Sonuç nedir acabaİnşallah canım güzel sonuçlarla görüşmek üzere
HAla birşey yok canım gelen giden bende yarın kısmetse bir test alıp yapmayı düşünüyorum 2 gün önce lavaboda 1 .2 damla açık renk kan geldi ama o andı kasıkta atma devam ediyor adet agirisi gibi agrida oluyor ama 4 gündür bakalım hayirlisi inşallah vardırCanım adet donemindi bu günler. Sonuç nedir acaba
İnsallh canımHayırlı haberler olsun insallah. Bende hamilelik belirtileri mi yasiyorum yoksa takıntımı ediyorum bilemiyrm. Benimde yarın adet günüm. Bakalm bekliyorum
Benim de kasık e bel ağrım var ve bi kaç kere baş dönmesi oldu. Cok kısa sürdü. Kan testi verdim iliskinin 13. Ve 16 günlerinde ama negatif. En son kan testinde 2 cıktı değer. Yükselir mi diye bekliyorum bende olmazsam eğer kan testi vereceğim yarın. Kaset testi de yaptım 3 tane. Onlarda negatif cikti. Bnce kaset testi yap sende. Sonunda adetin gecikmiş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?