Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çoğu kişi yaşanır diyor bendede baya belimde ağrı var 4 günden beri kasıkta ağrı yol ama atma var yani bekliyorum ama sivilcede hem adet hem gebelik te olabiliyor diye biliyorum canımHamile olan kişi adet belirtilerini yine aynı şekilde yasar mi? Mesela sivilce gibi
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum her ay olduğu gibi adet belirtisi olarak sivilcelendim.Acaba bu şekilde olan olduu mu diye merak ettim. Teşekkür ederimValla çoğu kişi yaşanır diyor bendede baya belimde ağrı var 4 günden beri kasıkta ağrı yol ama atma var yani bekliyorum ama sivilcede hem adet hem gebelik te olabiliyor diye biliyorum canım
Benim arkadaşlarımda oldu canım hiç sivilce cikmmayan insanda hamile kaldigi zaman çıktı insandan insana istiyorsanız Allah inşallah nasip ederİnşallah Allah gönlünüze göre versin. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum her ay olduğu gibi adet belirtisi olarak sivilcelendim.Acaba bu şekilde olan olduu mu diye merak ettim. Teşekkür ederim
Amin canım cumlemizle inşallahBenim arkadaşlarımda oldu canım hiç sivilce cikmmayan insanda hamile kaldigi zaman çıktı insandan insana istiyorsanız Allah inşallah nasip eder![]()
Ne oldu canım yaptın mı test merak ettim allah gönlünüze göre versinEvet bende adetten 7 gün önce kan testi verdim ama ilişkiden 10 gün sonraya denk geliyordu negatif ti çok erken mis bakalım şimdi ilk test yapıp gitmeyi dusunuyorum sonuçta da biraz korkuyorum negatif cikarmi diye ama hayırlısı .insallah Allah ikimizde hayırlısını nasip eder![]()
Şimdi yaptım canım hem erken hem kaset test ikiside negatif çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorumNe oldu canım yaptın mı test merak ettim allah gönlünüze göre versin
Atar mısın testleri kuzumŞimdi yaptım canım hem erken hem kaset test ikiside negatif çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorum
Bir kaç gün daha bekle bakalm canim. Allahım hayırlısını versin insallahŞimdi yaptım canım hem erken hem kaset test ikiside negatif çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorum
Öyle yapcam en azından şuan yok diye düşünmemek istiyorum adet belki sıkıntı yaptım sitede gelmiyordur bekliycem artık olmadı Perşembe veya cuma kan vercemBir kaç gün daha bekle bakalm canim. Allahım hayırlısını versin insallah
Aynn canım. Hamile miyim değil miyim diye bile düşündüğümüzden sıkıntı alıp gecikme yasayabilirzÖyle yapcam en azından şuan yok diye düşünmemek istiyorum adet belki sıkıntı yaptım sitede gelmiyordur bekliycem artık olmadı Perşembe veya cuma kan vercem
Evet canım benimkisi de sanırsam ondan oluyor büyük ihtimalle yok gibi geliyor olsa çıkardı çünkü düşünmemek lagzim ama bunu insan kendi beynine anlatamiyor işte hep acaba diye düşünmektenAynn canım. Hamile miyim değil miyim diye bile düşündüğümüzden sıkıntı alıp gecikme yasayabilirz
Çok doğrusun. Mesela Bnde 3 aylik evliyim. Ilk günden hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikle sonlandı. Ve Ben daha çocuk düşünmüyordum. Ama kimyasal gebelik yasanincada istemeye başladım. Ve her belirtiyi hamilemiyim diye sorguluyorum ve kendime eziyet ediyrm. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın Insallah.Evet canım benimkisi de sanırsam ondan oluyor büyük ihtimalle yok gibi geliyor olsa çıkardı çünkü düşünmemek lagzim ama bunu insan kendi beynine anlatamiyor işte hep acaba diye düşünmekten![]()
Aynn canım. Hamile miyim değil miyim diye bile düşündüğümüzden sıkıntı alıp gecikme yasayabilirz
Amin canım benim 1 oğlum var bende 10 yıllık evliyim 8 senedir korunuyorduk daha yeni birakrik bide ben 18 yaşında hamile olduğum için ozmanki belirtileri hatırlamıyorum şimdi niye bukadar heyecanlanıyorum bilmiyorum bide o ilkinde tuttu ama inan herşeyin hayırlısı bazı şeyleri zorlamaya gelmiyor baya araştırdım sitres zaten tutundurmazmis ondan ama insanda elinde olmuyor hep aklında .Allah insallaj sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder canımÇok doğrusun. Mesela Bnde 3 aylik evliyim. Ilk günden hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikle sonlandı. Ve Ben daha çocuk düşünmüyordum. Ama kimyasal gebelik yasanincada istemeye başladım. Ve her belirtiyi hamilemiyim diye sorguluyorum ve kendime eziyet ediyrm. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın Insallah.
Amin insallah. Allah razı olsun. Bakalm Bekleyelim. Bende perşembeye kadar Bekleyechm sonrasında test yaparım artikAmin canım benim 1 oğlum var bende 10 yıllık evliyim 8 senedir korunuyorduk daha yeni birakrik bide ben 18 yaşında hamile olduğum için ozmanki belirtileri hatırlamıyorum şimdi niye bukadar heyecanlanıyorum bilmiyorum bide o ilkinde tuttu ama inan herşeyin hayırlısı bazı şeyleri zorlamaya gelmiyor baya araştırdım sitres zaten tutundurmazmis ondan ama insanda elinde olmuyor hep aklında .Allah insallaj sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder canım![]()
Hayırlısı olur insallaj canım mutlu haberlerini alırız haber edersinAmin insallah. Allah razı olsun. Bakalm Bekleyelim. Bende perşembeye kadar Bekleyechm sonrasında test yaparım artik