Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim fatolina. senin topigini de yeni farkettim hepsini okudum :). cok guzel anlatmıssın ben supriz yapamadim kocama sonucu beraber ogrendik en buyuk hayalimdi ona cok guzel ve degisik bi supriz yaparak baba olacagıni soylemek. hazirliksiz yakalandik biraz biz...o yuzden pek istedigim gibi olmadi ilk gun ona da cok uzuldum(aglamak icin sebep ariyorum zaten)...
bebeklerimizin dogum gunleri yakin olacak galiba.. gelismeleri anlatiriz birbirimize.insallah sorunsuz ve keyifli bir hamilelik geciririz. ben de seni tebrik ediyorum.. insallah saglikla kucaklariz meleklerimizi...kaydirigubbakcemile5
ayyy bu ağlama krizlerine ben de girmek istiyorum
sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
benim için ve benim gibi bebek hasreti çekenler içinde de olur dua edin olur mu tane annecikler
evet fatolina biliyorum zaten %99 yazıyo testin uzerinde de ustelik iki defa yaptim ikisi de pozitif...galiba cok kucuk diye goremediler, zaten burda saglik sektoru cok geri turkiyeden. turkiyemizin degerini cok iyi bilmek lazim. bu hafta ici baktirabilirsem kanima ins. ben de rahat edicem.
kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum ayri ayri alinti yapamiyorum ama... en azindan burda yalniz olmadigimi hissediyorum sayenizde...opuyorumnanaktan
kızlar merhaba...
uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk defa yazıyorum sizlere..... bu sabah bende idrar testi yaptım ve sanırı hamileyim ( hala şoktayım) sabah kakınca yaptım ve silik bir ikini çizgi belirdi... üşenmedim fırladım dışarı bir test daha aldım ( başka bir marka) tekrar yaptım busafer biraz dha belirgin bir ikinci çizgiiiii....sanırım hamileyim :) isteyen herkes için yürekten dua ediyorum canlarım....
kızlar merhaba...
uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk defa yazıyorum sizlere..... bu sabah bende idrar testi yaptım ve sanırı hamileyim ( hala şoktayım) sabah kakınca yaptım ve silik bir ikini çizgi belirdi... üşenmedim fırladım dışarı bir test daha aldım ( başka bir marka) tekrar yaptım busafer biraz dha belirgin bir ikinci çizgiiiii....sanırım hamileyim :) isteyen herkes için yürekten dua ediyorum canlarım....