Hamile miyim sizce

myimmortall

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
293
182
303
merhaba ovülasyon testiyle gebelik belli oluyor gibi şeyler okumuştum adetime 5 gün var hem gebelik testi hem ovülasyon testi yaptım gebelik testi negatif ama ovülasyon testinde çok silik bir ikinci çizgi var sizce hamile miyim yardımcı olur Musun şimdiden teşekkürler

yumurtlamanin son zamanlarina geldiği için silik çıkmıştır, bende o ovuslasyon testinden denedim ama bi faydasi olmadı bence dijital olanindan yapmalisin

Buyuk ihtimalle degilsin.
Ovulasyon testleri erken sonuc veriyor, 5 gun kala da olsa cizginin bayagi net cikmasi lazim. Genelde 23. Gunden itibaren net cikiyor ama 3 gun kala bi daha bak.
Silik cikmasi bir sey ifade etmiyor lh her zaman vucudumuzda var.

Öyle daha erken belli olduğunu okumuştum meraktan ikisini de yaptım

Predictorun beklenen adet tarihinden 6 gun once sonucu bulan bir testi var. Onun disinda daha erken sonucu ogrenemezsiniz maalesef. Ovulasyon testinin hedefindeki hormonlar farkli oldugu icin sonuc vermez. Oyle olsaydi ikisi farkli testler olmazdi.

Predictorun beklenen adet tarihinden 6 gun once sonucu bulan bir testi var. Onun disinda daha erken sonucu ogrenemezsiniz maalesef. Ovulasyon testinin hedefindeki hormonlar farkli oldugu icin sonuc vermez. Oyle olsaydi ikisi farkli testler olmazdi.

Yok balim cidden daha erken sonuc veriyor. 23. Gunde falan ovulasyon testi tekrar pozitif oluyor. Mantigini acikladilar da hatirlamiyorum ben. Ben elimden gelse iliskiden sonra aninda yapicaktim baslarda ya.

Predictorun o testi 13 ustu hcgyi gösteriyor.
Laboquick 5 ustu hcgyi gosteriyor.
Ben boyle irdeleye irdeleye kimyasal gebeligimi yakalamistim gecen aylarda. Iyi b.k yemistim :D

Hani erkenden ve cok dusuk hcgyi saptamak aslinda bir halta yaramiyor.

En temizi beklemek. Bu sefer ahdim var. Gun gecmeden test yok, 7. Haftaya kadar dr yuzu gormek yok diye.

Yok balim cidden daha erken sonuc veriyor. 23. Gunde falan ovulasyon testi tekrar pozitif oluyor. Mantigini acikladilar da hatirlamiyorum ben. Ben elimden gelse iliskiden sonra aninda yapicaktim baslarda ya.

Predictorun o testi 13 ustu hcgyi gösteriyor.
Laboquick 5 ustu hcgyi gosteriyor.
Ben boyle irdeleye irdeleye kimyasal gebeligimi yakalamistim gecen aylarda. Iyi b.k yemistim :KK70:

Hani erkenden ve cok dusuk hcgyi saptamak aslinda bir halta yaramiyor.

En temizi beklemek. Bu sefer ahdim var. Gun gecmeden test yok, 7. Haftaya kadar dr yuzu gormek yok diye.

O stresleri iyi bilirim 2 sene neler cektim ben. Kac kere hamileyim sanip regl olmama ragmen inanamadim :D Fazla kurcalamamak lazim. Kurcalamadigim ilk ay hamile kaldim :rolleyes:

Sen de gorursun insallah ;)

Back
X