Hamile miyim sizce?

Kimse yokmu bana bu konuda yardimci olacak :2::2::2:
Basindan gecirmis hamis kisiler bana biraz Bilgi verirseniz bu gebeligin6-12 haftasina kadar cok mutLu olucam
cevaplariniz icin simdiden tsk ederim

hamilelik belirtilerini hissetmen için çok erken sen fazla bile hissediyorsun diyebilirim. ben 6. aya kadar hiç bişi hissetmedim mide bulantısı bel ağrısı vs. hiç bişey olmadı (çok şükür) 6. aydan sonrada bebeğin hareketlerini hissetmiştim

YOK BENDE fazLa birsey hisseetmiyorum zatenkasik agrilarimdan baska :))) hmm demekki herkezde ayni olmaya biliyor

arkadaslar sizlere bir sorum olucak bugun tam 6 hafta 5 gunLuk hamileyim
ve tuvalete gidince ikinmaktan korkuyorum bebek düser diye:18: Sizce ikinmakta bir Problem olurmu?? bebege Zarar
vere bilirmiyim??? BASINDAN gecirmis olan arkadaslar bana yardimci ollursaniz sevinirim,..!

Kimsee yoKmuu bana yardimci olcak arkadaslar CEVAPLARINIZI BEKLIYORUMMM!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Kimsee yoKmuu bana yardimci olcak arkadaslar CEVAPLARINIZI BEKLIYORUMMM!!!!!!!!!!!

kesinlikle canım gabız olma bol bol su ve meyve ye hamileyken doktorum öyle söylemişti bana [düşük yaptım kan pıhtılaşmasından dolayı] ıkınmaya falan çlışma.Allah hayırlısıyla kucana almanı nasip etsin canım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin.

Selam cnm öncelikle basin saolsun diyeyim düsük nedenin kac haftaLikken oldu ve kapiz kene ikinmaktanmi düstü???
cevap yazarsan sevinirim cnm!

kıyamam ya şimdiden koruyuculuk başlamış gerçekten güldüm buna neden diceksin bende aynını düşünmüştüm hamile kalırsam ıkınmaktan korkarı mdiye sen çok yaşa

Bu arada Allah sağlık sıhhat ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah şaka bi yana dikkat et öyle birşey duymadım haliyle daha hamile hiç kalmadım ama yinede insan psikolojik bu durumlara giriyor demekki Allah yardımcınız olsun

kıyamam ya şimdiden koruyuculuk başlamış gerçekten güldüm buna neden diceksin bende aynını düşünmüştüm hamile kalırsam ıkınmaktan korkarı mdiye sen çok yaşa

EE ne oldu senin Hamisligin nasil geciyor ve kacinci haftandasin cnm paylasirsan sevinirim
Evt öyle oluyor insan korkuyor gercekten

hmmm saol cnm aminnn Allah isteyen herkeze nasip etsin inss..cok güzel bir duygu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…