Hamile miyim sizce?

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
Slm arklar ben gecen sene bir düsük yasadi
M ve adetim hala duzensiz gelior 12, 8,9 gibi dunden beri dilimde sanki bir degisiklik var
Dilim uyusmus halde agzimin tadi bu yuzden ck degisik.baskada belirtim
Yok simdilik hamilemiyim sizce••••
yardimci olursaniz coook sevinirimmm

Hamilemiyim neyim anlamadim hafif sol yumurtaligmda batma var:):44:

hamilelik belirtileri çok çeşitli olabilir mesela bendeki belirti çok şiddetli bir karın ağrısıydı gaz sancısı sanmıştım ama geçmeyince acile gittim okadar şiddetliydi birde çok uykum geliyordu bunun haricinde hiçbir belirti yoktu hamile olup olmadığını tahmin etmek çok zor bence bir test yap

Arkadaslar dün doktora gittim ve 5 haftaLik Hamis Oldugumu ogrendim pazrts. tekrar gitcemmmm :))))))))) aLLAH Isteyen herkeze nasip etsinnn inssss

evt cnm ayni sekil bendede olduu hafif kasik agrilarim var. bunlar bile cok gzl bir duyguu....

SeLam Ark´lar bende hafif alt bölgemde karpflar olusuyor 1,2,saniye sonra geciyor korkuyorum Regel olcakmisim gibi bir hiss Sizce normalmi ark bana cevap yazarsaniz sevinirimm cvplariniz icin tsk simdiden

Son düzenleme:

normal: ) hayırlı uğurlu olsun.
hemen belirtileri anlatıyorsun..haydi?: )

normal: ) hayırlı uğurlu olsun.
hemen belirtileri anlatıyorsun..haydi?: )

evet cnm cok guuzel bir duygu aslinda ama korku oluyor tabi 3 ay bi gecsin diyorum hele ondan sonrasi ALLAH kerimm
herkez diyor cok dikatLi aylarmis 3 ay sonra biraz rahatLarim herhalde

evet cnm cok guuzel bir duygu aslinda ama korku oluyor tabi 3 ay bi gecsin diyorum hele ondan sonrasi ALLAH kerimm
herkez diyor cok dikatLi aylarmis 3 ay sonra biraz rahatLarim herhalde

belirtiler diyorum.ne gibi değişiklikler oldu?: )
bat tarihin ne zamandı mesela..
hiç idrar tahlili yaptın mı..
bilgi versene hamiş bayan: )

belirtiler diyorum.ne gibi değişiklikler oldu?: )
bat tarihin ne zamandı mesela..
hiç idrar tahlili yaptın mı..
bilgi versene hamiş bayan: )

söyle baslim simdi bende guatr wardi dok bana 1 ay öncesi hap yazdi ben bu hapi kullandim ve tabiki folik
hapi verdi bunuda 12 haftaya kdr kulancakmisim benimmm regel 12 inde geliyordu hep snra dedim kendi kendime happi aldigim icinmi
oldu acep dok gideyim dedim varya hic aklimin ucundan bilee gecmiyordu hamisligim Sonra dok sordum gutr happi kulaniyordum bu yuzdenmk oldu acaba diye yok dedi idarar Testii yapcaz dedi bakti dedi hamissin sokk oldum Öncee tabiiii cocuk hayaLim wardii suanki beriltiler bende göguslerde cok hassasiyet kusma hic yok Karnim hafif sis gibi iste ama ve yazdigim gibi ´krampflar var cok hafif 2 saniye sonra kayboLan bu kadar baska belirtim yok suan hee birde uykuya biraz duskunum bu kadar Allah isteyen herkeze nasip etsinnnn insssssss.

: ) amin inşallah.tekrar hayırlı olsun.

Selam kizlar bilgisi olan varmi ?? hamislikLe 5 ci haftalik hamisim ve nelerle beslenmem lazim??
cok Su iciyorum,.cok sebzeler yiyorum sizin bana sunacaginiZ bir Hamislik plani varmi siz neler yediniz.,.???
cvplariniz icin simdiden Tsk ederimm

Pazartesi HamiLeligin tam 6 ci haftasina gircemcooook Gzl duygu
bende fazla belirtiler yok hafif kasik agrilarim oluyor bi kac saniye sonfra geciyor 16:
Hic mide bulantim yok göguslerimde hassasiyet var cok normal hissediyorum kendimi bunlar dogalmii arkdaslar???:44::44:'
BILEN varsa yada basindan geciren ltf bana yazssin
cevaplariniz icin simdiden tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…