- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda hiç bir bilgim yok.olsa yardım ederdım.
Tskk yinedeee :)
evetttt bekliyorummm bakalimrica ederım canım.
saat bıraz geç olduğu için pek kımseler çıkmayabılır
ama bellı de olmaz.
hamilelik belirtileri çok çeşitli olabilir mesela bendeki belirti çok şiddetli bir karın ağrısıydı gaz sancısı sanmıştım ama geçmeyince acile gittim okadar şiddetliydi birde çok uykum geliyordu bunun haricinde hiçbir belirti yoktu hamile olup olmadığını tahmin etmek çok zor bence bir test yap
Arkadaslar bende hafif kraplar oluyor ayni regel olcakmisim gibi bunlar Normalmi 5 haftalikken korkuyorum sanki regel olcakmisim gibi oluyor ama bir kac saniye sonrageciyor yardimci olursaniz cok sevinirimm !!!!!!! ???? Cevaplariniz icin simdiden TSK ederimmm
normal: ) hayırlı uğurlu olsun.
hemen belirtileri anlatıyorsun..haydi?: )
evet cnm cok guuzel bir duygu aslinda ama korku oluyor tabi 3 ay bi gecsin diyorum hele ondan sonrasi ALLAH kerimm
herkez diyor cok dikatLi aylarmis 3 ay sonra biraz rahatLarim herhalde
belirtiler diyorum.ne gibi değişiklikler oldu?: )
bat tarihin ne zamandı mesela..
hiç idrar tahlili yaptın mı..
bilgi versene hamiş bayan: )
söyle baslim simdi bende guatr wardi dok bana 1 ay öncesi hap yazdi ben bu hapi kullandim ve tabiki folik
hapi verdi bunuda 12 haftaya kdr kulancakmisim benimmm regel 12 inde geliyordu hep snra dedim kendi kendime happi aldigim icinmi
oldu acep dok gideyim dedim varya hic aklimin ucundan bilee gecmiyordu hamisligim Sonra dok sordum gutr happi kulaniyordum bu yuzdenmk oldu acaba diye yok dedi idarar Testii yapcaz dedi bakti dedi hamissin sokk oldum Öncee tabiiii cocuk hayaLim wardii suanki beriltiler bende göguslerde cok hassasiyet kusma hic yok Karnim hafif sis gibi iste ama ve yazdigim gibi ´krampflar var cok hafif 2 saniye sonra kayboLan bu kadar baska belirtim yok suan hee birde uykuya biraz duskunum bu kadar Allah isteyen herkeze nasip etsinnnn insssssss.
: ) amin inşallah.tekrar hayırlı olsun.