Arkadaşlar merabalar...
Benim reglim her ay düzenliydi ancak bu ay 10 gün gecikti. Evde yaptığım testler hep negatif çıkıyordu.. Bazı belirtilerde vardı.3 gün önce ümit ile korku arasında doktora gittim. Usg de ve b-hcg de gebelik izlenmedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun.
geç döllenme olmuş olabilir değil mi
Dr. oruçtan mı demiş. kaç günük gecikme var mış
benim bu ay 16.gün geldi reglm canım, yaptığım testlerden 3 tanesi silik çizgi gösterince bende biraz umutlanmıştım,sonra gittim kanda baktırdım negatif çıktı ama bende ne regl nede gebelik belirtisi olmadı,tek belirti regl gününe kadar akıntım devam etti.
üzülme canım işllah bidahaki aya hamiş kalırsın.
üzülme canım işllah bidahaki aya hamiş kalırsın.
Arkadaşlar merabalar...
Benim reglim her ay düzenliydi ancak bu ay 10 gün gecikti. Evde yaptığım testler hep negatif çıkıyordu.. Bazı belirtilerde vardı.3 gün önce ümit ile korku arasında doktora gittim. Usg de ve b-hcg de gebelik izlenmedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun.
geç döllenme olmuş olabilir değil mi
bende senınle aynı sorunu yasadım gecen ay adettım 15 gun gecıktı ılk hamılelıgımde yasadıgım seylerın aynısı oldu (hamılelıgım kurtaşla sonuclandı )ve hamıle oldugumu dusundum test yaptım sonuc negatıf cıktı dr gıttım sıze soyledıklerının aynısnı soyledıler emrıyo yok 1 hafta sonra gelın malesef gıtmeme gerek kalmadan renglı oldum renglı olduktan sonra gıttım dr umum soyledıgı kurtaj sonrası bu tarz şeyler olabılırmıs umarım adasım hamılesıdır