• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce

Annebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
10
6
1
26
Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var adetime iki gün kala predictor gebelik testi yaptım ... Fotoğrafını da koydum hamile miyim emin olamadım amaaa. 1.5 sene önce zorunlu kürtaj oldum bebeğim karnimda öldü oyuzden korkuyorum ya hamile değilsem diye ...

Eklentiler

• 1614266466768..webp
    1614266466768..webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 124
Benim de testim böyle silik çıkmıştı😊 Adetiniz geçince de tekrarlayın sonra kan verin 😊 5 dk da çıktı değil mi ? Bekleyince çıkan bi çizgi değil, değil mi?

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var adetime iki gün kala predictor gebelik testi yaptım ... Fotoğrafını da koydum hamile miyim emin olamadım amaaa. 1.5 sene önce zorunlu kürtaj oldum bebeğim karnimda öldü oyuzden korkuyorum ya hamile değilsem diye ...
Hamilesiniz gözünüz aydın kan verin.

Hamilesin hayırlı olsun... 👍

Testin prospektüsünde ilk 5-10 dk içinde çift çizgi görürseniz gebelik olduğunu, bu zaman dışındaki sonuçları dikkate almamanız gerektiğini yazar.
5 dakika içinde çift çizgi çıktığına göre hamilesiniz.
Öncelikle tebrik ediyorum.
Sadece çizgi net görünürken buraya siz ve sizin gibi pek çok kadın hamile miyim sizce diye paylaşım yapıyor.
Ve bu çok garip.

Testin prospektüsünde ilk 5-10 dk içinde çift çizgi görürseniz gebelik olduğunu, bu zaman dışındaki sonuçları dikkate almamanız gerektiğini yazar.
5 dakika içinde çift çizgi çıktığına göre hamilesiniz.
Öncelikle tebrik ediyorum.
Sadece çizgi net görünürken buraya siz ve sizin gibi pek çok kadın hamile miyim sizce diye paylaşım yapıyor.
Ve bu çok garip.
Teşekkür ederim ☺️🙏 emin olamadım açıkçası şüpheye düşüyor insan... Ya değilsem ya ben yanlış görüyorsam diye düşünmeden edemedim

Merhaba arkadaşlar. 24 Şubat'ta erkek arkadaşımla birlikte oldum üç saat içerisinde hapı (ertes72 diye bir hap) hemen içtim. Normalde 26 Ocak'ta regl olmuştum, yani tahminen 26 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu. Tam menstrual döngünün içinde olduğum içinde ilacın etkisinin olmaması gibi bir durum olur mu? Bir de iki gündür göğüslerimde hassasiyet var ve her regl zamanı olduğu gibi belim ağrıyor. Ara ara kasıklarıma sancı sırtıma ise sızı giriyor, ki bunlar normalde regl olmadan önce olan şeyler değil. Regl mi oluyorum yoksa hapın yan etkisi mi anlamadım. Kafam karıştı, ben ilişkiye girmeden önce yumurta kırılmış olabilir de regl oluyor olabilir miyim ve bu yüzden hapı kullansam dahi gebelik gibi bir riskim var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim korkmaya başladım çünkü
:KK43:

İnşallah hamilesindir. Bende bu ay korunmasız ilişki yaşadım eşimle. Adetime 8 gün var ama 4 gündür çok fazla akıntı oluyor. Bazen beyaz bazen sarı ve sanki daha koyu kahverengi gibi. İlk gebeliğim olacak o yüzden şaşkınım ve birşey anlamıyorum. Sizdede oldumu böyle akıntı

Back
X