- 21 Şubat 2018
- 22
- 7
- 6
- 30
- Konu Sahibi Birkullanici001
-
ilk idrarımla yapmadım ama aceba onun yüzünden iki tane çıkmış olabilirmi ?? Emin olamıyorumm kan testi yaptırana kadar heyecandan ölmemm inşGozun aydin, sağlıkla devam etsin canim hamilesin inşallah.
sonuc pozitifMerhabaa kizlar,
Adetim 7 gun gecikti. Over kistim vardi benim doktor hamile kalirsan eriir demisti yani gebelige engel birsey yok demisti. Sabah ilk ilk idrarimla yapmadim ben testi ikinci idrarim ile yaptim. Yanilma payi kac ? Betama baktirmadim henuz..
Kasiklarimda biraz agri var ara sira giriyor agri.
Canım pozitif sonuçta yanılma payı yok derler o yüzden gözün aydınilk idrarımla yapmadım ama aceba onun yüzünden iki tane çıkmış olabilirmi ?? Emin olamıyorumm kan testi yaptırana kadar heyecandan ölmemm inş
Benim bu ay testim iki çizgide kıpkırmızıydı herkes aynı şeyi söyledi idrarı damlatır damlatmaz belirdi 2.çizgi salı günü kan verdim ve bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testi en garantisi.Canım pozitif sonuçta yanılma payı yok derler o yüzden gözün aydın
yaa.. sizin adetiniz gecikmişmiydi?Benim bu ay testim iki çizgide kıpkırmızıydı herkes aynı şeyi söyledi idrarı damlatır damlatmaz belirdi 2.çizgi salı günü kan verdim ve bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testi en garantisi.Birkullanici001
Yok ben doğum yaptım daha adet görmedim ilişkilerde korundk ama eşim şüpheye düştü bende yorgunluktan sanırım belirtiler yaşadım test yaptım ilki çok silikti sabah tekrar yaptm 2 tane çok net çizgi çıktı sonra emin oldum kendimce hamile olduğuma tabi çocuk yapma gibi Bi düşüncemiz yoktu yinede rabbim nasip etmiş dedim kabullendim ama kan da 0.100 çıktıyaa.. sizin adetiniz gecikmişmiydi?
Canim gebelik varsa aksam da yapdan çıkar o cift çizgi.ilk idrarımla yapmadım ama aceba onun yüzünden iki tane çıkmış olabilirmi ?? Emin olamıyorumm kan testi yaptırana kadar heyecandan ölmemm inş
Nasıl yaaa üzüldüm adınıza dra sordunuz mu pekiBenim bu ay testim iki çizgide kıpkırmızıydı herkes aynı şeyi söyledi idrarı damlatır damlatmaz belirdi 2.çizgi salı günü kan verdim ve bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testi en garantisi.Birkullanici001
Hmmm iyi o zaman sevindim şimdi bebişiniz varmış dahaYok ben doğum yaptım daha adet görmedim ilişkilerde korundk ama eşim şüpheye düştü bende yorgunluktan sanırım belirtiler yaşadım test yaptım ilki çok silikti sabah tekrar yaptm 2 tane çok net çizgi çıktı sonra emin oldum kendimce hamile olduğuma tabi çocuk yapma gibi Bi düşüncemiz yoktu yinede rabbim nasip etmiş dedim kabullendim ama kan da 0.100 çıktı
İnşallah sizin vardır rabbim gönlünüze göre versin inşallahHmmm iyi o zaman sevindim şimdi bebişiniz varmış daha
Maalesef yok canım uğraşıyoruz bizdeİnşallah sizin vardır rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Maalesef yok canım uğraşıyoruz bizde
%99.99999999999 gebesin cnm, gözün aydın olsunMerhabaa kizlar,
Adetim 7 gun gecikti. Over kistim vardi benim doktor hamile kalirsan eriir demisti yani gebelige engel birsey yok demisti. Sabah ilk ilk idrarimla yapmadim ben testi ikinci idrarim ile yaptim. Yanilma payi kac ? Betama baktirmadim henuz..
Kasiklarimda biraz agri var ara sira giriyor agri.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese inşallah. Zamanı var demekki canm sıkıntı yapma daha çabuk kavuşursun yavruna inşallahMaalesef yok canım uğraşıyoruz bizde
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese inşallah. Zamanı var demekki canm sıkıntı yapma daha çabuk kavuşursun yavruna inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?