• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim sizce?

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. ben de bir şey sormak istiyorum. 32 yaşındayım. mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. ve bebek istiyoruz ama planlı değil de süpriz şekilde olmasını.
  • normal adet döngüm 30/32 gün arası değişiyor ve 6 gün sürüyor
  • son adet tarihim 10 temmuz - 14 temmuz
  • flo programına göre ovülasyon tarihlerim 23 temmuz-29 temmuz
  • olası adet tarihi tahmini 11 ağustos
  • bugün son adetimin 29. günü
şimdi 28 temmuz tarihinde eşimle birlikte olduk ve ilkkez temizlenmek için kalkmadım yattım 5 10 dakika. ve sonrasında da suyla iyice yıkamak yerine sadece günlük ped kullandım.
  • 28 temmuz son adetimin 19. günü oluyor
daha sonra 5 gün sonra yeniden eşimle birlikte olduk (2 ağustos) ve ben ovülasyon tarihim dışı olsa da yine kalkmadım ama ilişki sırasında biraz kasık ağrım oldu, daha önce olmazdı hiç.

• 28 temmuzdan 6 gün sonra, olası adet tarihimden 8 gün öncesi (yani 3 temmuz) göğüslerim şişmeye, kasıklarım iki taraflı ağrımaya, davul gibiymişim gibi şişkinlik hissiyatım başladı. sonra sırt, bel ağrım oldu, son 2 gündür de şişkinliğim indi, ağrı sadece sağ kasığımda batma şeklinde devam ediyor ara sıra. ateşim varmış gibi hissediyorum devamlı ateşimi ölçüyorum ama 36.8 civarı çıkıyor hep. devamlı üşüyormuşum gibi oluyor. bide bende adetten 8 gün öncesinde karın ağrım olmazdı sadece göğüslerim şişerdi ağrırdı o kadar.
  • akıntım yok
  • mide bulantım baş dönmem yok
  • ateş basması, üşüme, baş ağrısı ve mislinliğim aşırı derecede var
  • sık idrara çıkma yok
  • ağzımda metalik tat yok
  • kasık ağrım var çok fazla
hamile miyimdir sizce

Yani tamamen piskolojikte olablir.
Hamilede olabilirsiniz.
Kasık ağrısı iğne batar şekilde olur kabızlık olur meme ucu kenarlarında sivilce şeklinde pütürcükler olur,yeşil damarlar olur.Gögüs ağırır bel ağırır .
Demem o ki kişiden kişiye değişir.
En iyisi alın eczaneden bir test ben adetime 7 gün kala süpriz şekilde öğrendim
Yaşadığım bu belirtiler yüzünden dayanamayıp yapmıştım.
İnşallah sizde mutlu haberi alırsınız.

belirtilere bakip soylemek cok zor . ayni adet olacakmis gibi agrilar oluyor . kan testi yapsaniz cikar bence

Hamilede olabilirsiniz.
Kasık ağrısı iğne batar şekilde olur kabızlık olur meme ucu kenarlarında sivilce şeklinde pütürcükler olur,yeşil damarlar olur.Gögüs ağırır bel ağırır .

iğne batar gibi sağ kasığımda ağrı var, meme ucunda kararmam yok ama yanımda 2 doğum yapan arkadaşım bende hiç olmadı dedi, bel ve göğüs ağrım yaklaşık 6 gündür var. normalde benim karın ağrım sadece adet günü olur ordan anlarım zaten olacağımı ve hemen ilaç içerim. bu sefer 10 gün öncesinde ağrı başladı. o yüzden diyorum acaba mı. insanlar o kadar uğraşıyorlar bizim ilk sefer de olmuş olabilir mi

Benim de normalde adet günü karın ağrım olurdu. Hamile kaldığım ay adetten 7-8 gün önce başlamıştı ve üşüttüm sanmıştım. Adet tarihimi 5 gün geçene kadar test yapmamıştım beklemediğim için. Siz erken gebelik testi veya kan testi ile öğrenebilirsiniz bence. Veya 4 gün daha sabredin. İnşallah hamilesinizdir.

Benim de normalde adet günü karın ağrım olurdu. Hamile kaldığım ay adetten 7-8 gün önce başlamıştı ve üşüttüm sanmıştım. Adet tarihimi 5 gün geçene kadar test yapmamıştım beklemediğim için. Siz erken gebelik testi veya kan testi ile öğrenebilirsiniz bence. Veya 4 gün daha sabredin. İnşallah hamilesinizdir.
zaten her belirti her insanda farklı olur.
Demem o ki hemen kan testi verin gününüz geçtiyse veya eczaneden 5 tl lik testler alın.
Ben öğrendiğimde adetime 7 gün vardı ve silik çıkmıştı.

benim çıkmıştı 2 tane alın.1 ni şimdi 1 nide adetten 7 gün geçtikten sonr kullanın.
çok heycanlı :KK66:

freely marka denedim şimdi tek çizgi çıktı. silik pembe bile yok. adete 2 gün var

Hamilede olabilirsiniz.

Merhaba, Nasıl psikolojik oluyor ben anlayamıyorum, yazdıklarınızın hepsi bende mevcuttu, kusma, bayılma, baş dönmesi, halsizlik, aşırı hassasiyet....
Eczaneden test alıp yaptığımda çift çizgi çıktı, hastanede kan testi verdim beta HCG seviyesi çok düşük çıktı, sonrasında da çok şiddetli bir ağrı ile kanamam başladı, adet olduğumu varsayıyorum.

Merhaba, Nasıl psikolojik oluyor ben anlayamıyorum, yazdıklarınızın hepsi bende mevcuttu, kusma, bayılma, baş dönmesi, halsizlik, aşırı hassasiyet....
Eczaneden test alıp yaptığımda çift çizgi çıktı, hastanede kan testi verdim beta HCG seviyesi çok düşük çıktı, sonrasında da çok şiddetli bir ağrı ile kanamam başladı, adet olduğumu varsayıyorum.

kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz aynı şeyi ben de yaşadım çünkü

Şİmdi şöyle bakın buradaki konulara anne olmak isteyen ve hasretle bekleyen okdar kişi var ki her bir belirtiyi hamilelik sanıp kendini ona alışştırıyor.Adet oluncada üzülüyor ve hüsrana uğruyor.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

peki nasıl oluyor bu? ya da sonrasında ne yapmam gerekiyor?

şöyle ki adet günüm 5 gün gecikmişti. idrarla test yaptım ama negatif çıktı. yine de kadın doğuma gidip kan verdim ve beta hcg değerim 15.88 çıktı. ultrasonla baktı. henüz çok yeni dedi rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz oluşmamış 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. o 3 gün içinde ilk başta akıntı şeklinde koyu renkli akıntım oldu. çok fazla kasık ağrım oldu. sonra adet kanamasına döndü. 3 gün sonra tekrar kan verdim ve beta hcg değerim 5 e düşmüştü. kimyasal gebelik yaşamışsın dediler. bişey yapmak gerekmiyor. 1 adet dönemi geçirdikten sonra üstüne tekrar hamile kalabiliyorsun

Şİmdi şöyle bakın buradaki konulara anne olmak isteyen ve hasretle bekleyen okdar kişi var ki her bir belirtiyi hamilelik sanıp kendini ona alışştırıyor.Adet oluncada üzülüyor ve hüsrana uğruyor.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
amin. çok teşekkür ederim.

şöyle ki adet günüm 5 gün gecikmişti. idrarla test yaptım ama negatif çıktı. yine de kadın doğuma gidip kan verdim ve beta hcg değerim 15.88 çıktı. ultrasonla baktı. henüz çok yeni dedi rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz oluşmamış 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. o 3 gün içinde ilk başta akıntı şeklinde koyu renkli akıntım oldu. çok fazla kasık ağrım oldu. sonra adet kanamasına döndü. 3 gün sonra tekrar kan verdim ve beta hcg değerim 5 e düşmüştü. kimyasal gebelik yaşamışsın dediler. bişey yapmak gerekmiyor. 1 adet dönemi geçirdikten sonra üstüne tekrar hamile kalabiliyorsun

anladım, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Çocuk düşünmüyorduk, idrar testi pozitif çıkınca böyle bir sevindik, sonucun hüsranla olması çok üzdü beni. Rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırlara sonuçlandırsın inşallah.

bana dedi ki biri eşinle 3 ay ilişkiye girmiceksin yoksa düşük yaparsın. ovülasyon gününde ilişkiye girdikten sonra tekrar birlikte oldunuz mu olduysanız düşük olur filan dedi. kafamı bulandırdı. bu doğru mu

bana dedi ki biri eşinle 3 ay ilişkiye girmiceksin yoksa düşük yaparsın. ovülasyon gününde ilişkiye girdikten sonra tekrar birlikte oldunuz mu olduysanız düşük olur filan dedi. kafamı bulandırdı. bu doğru mu
doğruluk kısmını bilemem.
Benm bildiğim doğru verende ,alanda ALLAH.
şÖYLE BİR GERÇEK VAR mutlaka okumuşsunuzdur.gEÇEN AY DÜŞÜK YAPIP hemen diğer ay hamile kalanda var.
Kısmet birazda ,sabredin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.
Birde biri ,o ,şu olaylarına pek kulak asmayın.
Dr'nuz sizi en iyi yönlendrecek ve bilgilendirecek olan :)

Back