• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim sizce yardimci olun :(

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Arkadaslr erken gebelik testi ile hamileligini ogrenen var mi yardmci olun lutfen bu ay klomen kullandim adet tarihim 5 eyluldu yani dün. Ben bugun erken gebelik testi alip yaptim ve ikinci cizgi silik cikti cok heyecanlıyım yarn doktora gidecm günüm 1 gun gecti ama silik ckti sizce ne hamile miyimdir kizlar ya erken gebelik testi yapan var mi aranzda boyle

Arkadaslr erken gebelik testi ile hamileligini ogrenen var mi yardmci olun lutfen bu ay klomen kullandim adet tarihim 5 eyluldu yani dün. Ben bugun erken gebelik testi alip yaptim ve ikinci cizgi silik cikti cok heyecanlıyım yarn doktora gidecm günüm 1 gun gecti ama silik ckti sizce ne hamile miyimdir kizlar ya erken gebelik testi yapan var mi aranzda boyle
Atabilir misin test i bize

Fotosunu cekrmsn cnm silikse hamilesin

Canim ben bat. In 2. Gunu erken testle ogrendim :KK66: insallah bebis vardir canim güzel hbrlerini ver bize :KK200: testin fotografi varmi bakalim?

Kizlar atamiyorum fotosunu ya nasil atcam dosya yukle kismindan yuklüyorum boyut buyuk diye kac kere denedm

Resmi telefonda kırp öyle yükle boyutu büyüktür telefondan resmi düzenleye gir kırp yükle

Canim ben bat. In 2. Gunu erken testle ogrendim :KK66: insallah bebis vardir canim güzel hbrlerini ver bize :KK200: testin fotografi varmi bakalim?
Canim sende erken gebelik testiyle mi ogrendin y korkuyorum ya bosa seviniyorsam 1 gun gecti adetim ama bu erken gebelik testi daha hassas hemen gosterir diye bunu aldim bi de silik cikinca cok heyecanlandm

20160906_142701-1.jpg
20160906_142701-1.jpg 20160906_142701-1.jpg

hamilesin canım tebrikler daha çok yeni sanırım ya da geç döllenme bence erken gebelik değil de bir tanede ucuz testlerden alıp yap bu ara erken gebelik testlerine bişiler oldu

hamilesin canım tebrikler daha çok yeni sanırım ya da geç döllenme bence erken gebelik değil de bir tanede ucuz testlerden alıp yap bu ara erken gebelik testlerine bişiler oldu
Nasil bseyl3r oldu canm yanilabilr myim bunlar dhaa hassas dye biliyorm emin olurum diye bundan aldim diger testte var evde smdi yapsam yne silik de olsa cikar mi onda 1 gun gecti daha

Kizlar adet sancilari gbi arada kasiklarima belime bi agri giriyo geciyo sizinde oyle oldu mu bn adet olacgmi dusunuyordum umutsuz yaptm ama smdi umitlendim ya ins bosa cikmaz dua edin

Kizlar adet sancilari gbi arada kasiklarima belime bi agri giriyo geciyo sizinde oyle oldu mu bn adet olacgmi dusunuyordum umutsuz yaptm ama smdi umitlendim ya ins bosa cikmaz dua edin

Olur canim normal hatta arada akintin gelir adet oldum der kosa kosa wc ye gider camasirina bakarsin...

Olur canim normal hatta arada akintin gelir adet oldum der kosa kosa wc ye gider camasirina bakarsin...
Aynen canm ya 2 gundur beyaz akintim geliyor hatta dun dedigin gbi oldu bsey geldi dedm adet oldum btti hayaller bi gttim wc ye beyaz akintiymis seninde oyle mi canm kac ayliksin aniden bi sanci giriyor ozellkle bi is yapmaya kalktgmda hareket ettgm zman oluyor

Back