bundan 5 ay önce kadar hep düzenli 29 1 arası regl oluyodum ama haziran 26si memleket değiştirdik kırıkkaleden mardine geldik eşimin işlerinden dolayı geldiğimiz ay 28 hazıran regl başladı 2 temmuza kadar sürdü eşimle 2 güne bir çalışma yaptık 28 temmuz adet olmam gerekirdi ama olmadım regl gecikmemin 1 günü test yaptim negatif 11. günü gene yaptim negatif bugün sabah 31. günüm gene yaptım ve gene hüsran karnımda şişlik var akşamları hafif bulantım oluyo yatarken ve ayakta yarim saat durunca çok yoruluyorum göğüslerimin uçları kahverengi kısımları şişiyo gibi bugün de göbeğimden alt kısmıma doğru bir çizgi farkettim esmer tenliyim ondan olabir mi? çok uykum geliyo ve en ufak şeyde ağlamak ıstiyorum eşim uzman çavuş ona bir evlat vermeyi çok istiyorum geç döllenme olmuş olabilir mi sağ ve sol kasığımda ağrı hafif hafif ara arada şiddetli kramp vs ağrılar oluyo
BENİMLE AYNI DURUMDA OLUP DA HAMİLE OLAN VAR MI?((((
1 eylülde idrar testi yaptım negatif tek çizgi çıktı dün yani 2 eylül de akşam pembe bi akıntım geldi kasık ağrılarım da vardı tamam dedim âdet oluyom sonra gece 4 civarı peçeteye kan geldi ama az bişey şu şu an hiç bişey yok iştahım falan baya açıldı psikolojik yapıyorum galiba emin de deilim çarşamba günü hastaneye gitcez bakalım çok istiyorum bebişimizin olmasını allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah AMİN...
daha yeni yaptımmmmmm çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Son düzenleme: