hamile miyim sizce kızlar ????

hamile olabilir miyim o kadar yaptığım testlere rağmen ?

• evet bence hamilesin

OY: 3 42,9%
  • boşa ümitlenme

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

busras07

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
108
47
IMG-20180906-WA0037.jpeg
merhabalar
bundan 5 ay önce kadar hep düzenli 29 1 arası regl oluyodum ama haziran 26si memleket değiştirdik kırıkkaleden mardine geldik eşimin işlerinden dolayı geldiğimiz ay 28 hazıran regl başladı 2 temmuza kadar sürdü eşimle 2 güne bir çalışma yaptık 28 temmuz adet olmam gerekirdi ama olmadım regl gecikmemin 1 günü test yaptim negatif 11. günü gene yaptim negatif bugün sabah 31. günüm gene yaptım ve gene hüsran karnımda şişlik var akşamları hafif bulantım oluyo yatarken ve ayakta yarim saat durunca çok yoruluyorum göğüslerimin uçları kahverengi kısımları şişiyo gibi bugün de göbeğimden alt kısmıma doğru bir çizgi farkettim esmer tenliyim ondan olabir mi? çok uykum geliyo ve en ufak şeyde ağlamak ıstiyorum eşim uzman çavuş ona bir evlat vermeyi çok istiyorum geç döllenme olmuş olabilir mi sağ ve sol kasığımda ağrı hafif hafif ara arada şiddetli kramp vs ağrılar oluyo
BENİMLE AYNI DURUMDA OLUP DA HAMİLE OLAN VAR MI?:KK43:((((

1 eylülde idrar testi yaptım negatif tek çizgi çıktı dün yani 2 eylül de akşam pembe bi akıntım geldi kasık ağrılarım da vardı tamam dedim âdet oluyom sonra gece 4 civarı peçeteye kan geldi ama az bişey şu şu an hiç bişey yok iştahım falan baya açıldı psikolojik yapıyorum galiba emin de deilim çarşamba günü hastaneye gitcez bakalım çok istiyorum bebişimizin olmasını allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah AMİN...:110::110:

daha yeni yaptımmmmmm çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Biraz daha beklemeni tavsiye ederim bende 10 aylık evliyim adetlerim düzenli olurdu son 3 4 aydır düzensiz olmaya başladı bu ay 2 ay geçikti daha yeni olmaya basladım. Benimde eşim uzman çavuş. Bizde istiyoruz evlat Allah herkeze nasip etsin inşallah

Biraz daha beklemeni tavsiye ederim bende 10 aylık evliyim adetlerim düzenli olurdu son 3 4 aydır düzensiz olmaya başladı bu ay 2 ay geçikti daha yeni olmaya basladım. Benimde eşim uzman çavuş. Bizde istiyoruz evlat Allah herkeze nasip etsin inşallah
allahım gönlüne göre versin hepimizin inşallah canım 33 gün oldu aynı âdet olcakmış gibi kasıklarım sızlıyo ağrıyo sürekli acıkıyorum falan çok da ümitlenmek istemiyorum yaptığım testler negatif çıkınca:KK43:(

Şu an için bunu öğrenmenin tek ve en güvenilir yolu kan testi.bir doktora gidip kan testi yaptırın içiniz rahat etsin.allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesindir.

Şu an için bunu öğrenmenin tek ve en güvenilir yolu kan testi.bir doktora gidip kan testi yaptırın içiniz rahat etsin.allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesindir.
şu an ki bulunduğumuz yerde hastane sağlık ocağı yok 3 saatlik merkeze gitmemiz gerekecek 2 gün önce bebe time testi yaptım akşam ve sabah negatifti

allahım gönlüne göre versin hepimizin inşallah canım 33 gün oldu aynı âdet olcakmış gibi kasıklarım sızlıyo ağrıyo sürekli acıkıyorum falan çok da ümitlenmek istemiyorum yaptığım testler negatif çıkınca:KK43:(
Demekki adetin yakın veya geç döllenme olabilir doktora gitmeyi düşündünmü ?

şu an ki bulunduğumuz yerde hastane sağlık ocağı yok 3 saatlik merkeze gitmemiz gerekecek 2 gün önce bebe time testi yaptım akşam ve sabah negatifti
Böyle uzaksa ve elinde şuan test yoksa doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama karbonat testi ya da çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar var bu kk daha neler öğretecek bana kestiremiyorum:KK48: benimki öyle bir öneri sana kalmış denemesi canım

Böyle uzaksa ve elinde şuan test yoksa doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama karbonat testi ya da çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar var bu kk daha neler öğretecek bana kestiremiyorum:KK48: benimki öyle bir öneri sana kalmış denemesi canım
testi 2 gün önce yaptım ilk ikinci çizgi hayal miydi bilemem görünür gibi oldu ışıkta baktım hiö bişey yok psikolojik olarak görmek istedim heralde dün akşam da pembe bi akıntım oldu tamam dedim adet olcam ama gece de kan geldi peçeteye silince çok az bişey geceden beri bişey yok şu an düz zemine yatıp elimle göbeğimi yokluyorum sağ kasığımın üstünde bilye gibi bişey var elledikçe kayıyo kafam kaeıştı olsaydı testte çıkardı galiba çarşamba günü hastenye gidicez :KK43:

çarşamba günü gidicez hayırlısı olsun çok istiyorum bi bebişimizin olmasını

testi 2 gün önce yaptım ilk ikinci çizgi hayal miydi bilemem görünür gibi oldu ışıkta baktım hiö bişey yok psikolojik olarak görmek istedim heralde dün akşam da pembe bi akıntım oldu tamam dedim adet olcam ama gece de kan geldi peçeteye silince çok az bişey geceden beri bişey yok şu an düz zemine yatıp elimle göbeğimi yokluyorum sağ kasığımın üstünde bilye gibi bişey var elledikçe kayıyo kafam kaeıştı olsaydı testte çıkardı galiba çarşamba günü hastenye gidicez :KK43:
İnşallah vardır canım inşallah.. bu kadar kafana takma bebişin varsa seninledir güzel haberlerle gelir inşallah

X