• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? Önce pozitif sonra negatif çıktı.

Kediseversarisin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
7
2
1
33
Merhaba kızlar,

Yeni üye oldum. Sizden fikir almak istedim.

Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.

Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.
Screenshot_20250426_203058_Gallery.webp

Son düzenleme:
gebelik hormonu katı formdadır yani idrarda seyrelmez. daha silik de olsa çıkması gerekirdi. sabah ilk idrarda yapılması önerilir çünkü idrarınızı ne kadar tutarsanız gebelik hormonu da o kadar birikir idrarda. su içmeyle seyrelmez yani idrardaki gebelik hormonu.

artımed benim bildiğim çok yalancı pozitif gösteriyor. kan verin bence idrar testleri hiç güven vermiyor

Büyük. İhtimal artımed ilk yaptığım test yanlıştı. Sabah ilk idrarla yine yaptım negatif çıktı. Artımed insanların duygularıyla oynuyor resmen. 2 dakika içinde hemen belirgin çizgi çıkınca mutlu olmuştum. Daha önce de artımedle test yapmıştım aslında hiç çift çizgi çıkarmamıştı.

Merhaba kızlar,

Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.

Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934
Merhaba çizgi çok belli aslında bazi testler daha hassas çıkabiliyor bazıları 1 hafta gecikmede ancak cikiyo kan testi verirsen daha net olur

6. Gün gecikti bugünle beraber. Sabah yine test yaptım negatif. Bu test hariç diğerleri hep negatif çıktı. Ben de anlamadım. Biraz daha bekleyip olmazsam kan testi yaptırcam.

6. Gün gecikti bugünle beraber. Sabah yine test yaptım negatif. Bu test hariç diğerleri hep negatif çıktı. Ben de anlamadım. Biraz daha bekleyip olmazsam kan testi yaptırcam.
Bence bekleme aynı sorunu bende yaşıyorum ilk testim silik çizgi çıktı sonra artimed iki tane daha test yaptım negatif hala regl olmadım bugün hastaneye gidip kan vericem sende vermelisin çünkü bazen idrara geçmesi geç olabiliyormus en iyisi kan testi idarar testi yanıltıcı olabiliyor diyorlar inşallah hakkimizda hayırlısı olur 🙏🍀

Olsa mutlaka çıkardı şimdiye dek. Hamileyseniz beta zaten bu gecikme ile 200 leri geçmiş oluyor ve idrar testlerinde rahatlıkla çıkıyor . Artimed zaten yalancı onu baz almayın vücut bize oyun oynuyor gecikiyoruz. Hayırlısı olsun

Olsa mutlaka çıkardı şimdiye dek. Hamileyseniz beta zaten bu gecikme ile 200 leri geçmiş oluyor ve idrar testlerinde rahatlıkla çıkıyor . Artimed zaten yalancı onu baz almayın vücut bize oyun oynuyor gecikiyoruz. Hayırlısı olsun

Kan vermek en mantıklısı bence hiç olmazsa garanti oluyor. Hamile miyim değil miyim endişesinden kurtarıyor. Ben yumurtlama takip etmedim açıkçası. Genelde korunduk. Regle yakın korunmayı bıraktık. Henüz düşünmüyoruz ama olsa da güzel olur modundayız. Olmuşsa bile geç döllenme olabilir benimki. Ya da başka Bi sebepten gecikti bilemiyorum. Bugün kadın doğuma randevu aldım. Öğlen gitcem.

kızlar days doctor test kullandınız mı hic dün bende yaptım cok silik bir cizgi cıktı

Kan vermek en mantıklısı bence hiç olmazsa garanti oluyor. Hamile miyim değil miyim endişesinden kurtarıyor. Ben yumurtlama takip etmedim açıkçası. Genelde korunduk. Regle yakın korunmayı bıraktık. Henüz düşünmüyoruz ama olsa da güzel olur modundayız. Olmuşsa bile geç döllenme olabilir benimki. Ya da başka Bi sebepten gecikti bilemiyorum. Bugün kadın doğuma randevu aldım. Öğlen gitcem.
Artimedle ne zaman yaptıysam pozitifti kan verince negatif görünce çok üzülmüştüm diğer testleri onemseyin

Bence direk kan tahlili yaptırın ben idrar testi aldım eczaneden negatif çıkmıştı kan testi pozitif kesinlikle kaset veya erken gebelik testlerine güvenmeyin kan verin

Merhaba kızlar,

Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934
Kan tahlili yaptırın benim evde yaptığım testler negatifdi kan tahlilinde çıktı

Back
X