• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM NOLUR YARDIM EDİN

Naptın son durumun ne
Eski erkek arkadaşımla konuştum uğraşamam başka yerlerle annemi alayım geleyim annenle konuşsun neyse yapılsın dedi zar zor ikna ettim yapmasın diye biyer buldum ama 25 bin tl istediler ne yapıcağımı bilmiyorum boş gebelik olma ihtimali varmı

Eski erkek arkadaşımla konuştum uğraşamam başka yerlerle annemi alayım geleyim annenle konuşsun neyse yapılsın dedi zar zor ikna ettim yapmasın diye biyer buldum ama 25 bin tl istediler ne yapıcağımı bilmiyorum boş gebelik olma ihtimali varmı
Sanmıyorum bir an önce kan vermen lazım. 25inden tl bulduğun yer nasıl bi yer? Başlıkta yazdığın gibi merdiven altı bir yer değil inşallah

Ne konuşacakmış mesela? Evlilik olarak mı

T kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Test artmed mi?

Ne konuşacakmış mesela? Evlilik olarak mı
Ablalarım canlarım anneme söyledim babama söylemek zorunda olduğunu söyledi çocuğun ailesini de aradılar evlilik olacağını zannetmiyorum ama en azından cezasını çekmeleri için uğraşacaklarmış çocuk inkar etmiş öyle bişey olmadı demiş:) dna testinden herşeyden ortaya çıkacak ilk başta çok kötü bi tepki alacağımı düşündüm soruşturmadığım yer kalmadı ama anladım ki aile herşeydir gerçekten çok üzüldüler biraz kızdılar ama şuan yanlız olmadığımı da iliklerime kadar hissettirdiler Allah ailemi başımdan eksik etmesin sizlerde bana iki gündür hem özelden hem bundan yol göstermeye çalıştınız hepinizden Allah razı olsun bidaha tövbe böyle işlere kalkışmam umarım karnımda bi can yoktur olan ona olacak çünkü çok üzülüyorum teşekkür ederim hepinize 🫶

Ablalarım canlarım anneme söyledim babama söylemek zorunda olduğunu söyledi çocuğun ailesini de aradılar evlilik olacağını zannetmiyorum ama en azından cezasını çekmeleri için uğraşacaklarmış çocuk inkar etmiş öyle bişey olmadı demiş:) dna testinden herşeyden ortaya çıkacak ilk başta çok kötü bi tepki alacağımı düşündüm soruşturmadığım yer kalmadı ama anladım ki aile herşeydir gerçekten çok üzüldüler biraz kızdılar ama şuan yanlız olmadığımı da iliklerime kadar hissettirdiler Allah ailemi başımdan eksik etmesin sizlerde bana iki gündür hem özelden hem bundan yol göstermeye çalıştınız hepinizden Allah razı olsun bidaha tövbe böyle işlere kalkışmam umarım karnımda bi can yoktur olan ona olacak çünkü çok üzülüyorum teşekkür ederim hepinize 🫶
Oh elhamdülillah ❤️ Rabbim her şeyi gözetendir bilendir. Kul hata eder ama tövbe eder, O Rahmandır Tevvabdır tövbeleri kabul eder❤️
Ailen ne derse onlara uy canım. Onlardan gizli asla çocukla yazışma, görüşme. Bak çok ciddiyim sakın çocukla görüşme. Duygusal bir anını bulur kendisini kurtarmaya çalışır veya seni bir yere çağırır konuşalım meseleyi der ama başına başka şeyler gelebilir. Ne olursun ailensiz hiçbir şey yapma. ❤️

Senin için ve eğer varsa karnındaki için çok üzüldük. Çok dua ettik. İnşaAllah bebek yoktur da hepimiz mutlu oluruz❤️☺️

Yaaa çok sevindim çok şükür lütfen dikkat et görüşme o çocukla cinsel birliktelik için seninle görüşen kim olursa uzak dur inşallah test yanilmistir inşallah öyle bişey yoktur çok mutlu oldum sen mutlu ol iyi ol Allah büyük inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur senin için dualarımız seninle

Baska konunda vardi dimi 18yasinda idin?
Eger dogru kisi isen, ailene soyledigine sevindim..genelde korktugumuz gibi olmuyor tepkileri. Ama genclik iste. Korkuyor insan yinede

Ay annene söylemene sevindim. Umarım baban da büyük bir tepki vermez 😞
Bu sana ders olsun. Birdaha hayatını bu denli zor noktalara getirecek şeylere kalkışma. Her şey zamanı gelince olması gerektiği gibi olur. Bak senin bu derdi çekmene sebep olan kişi hemen satmış bile seni.. Daha çok yolun var, çok.
Eline mesleğini al muhakkak ve koru kendini.

Ya nasıl rahatladım anlatamam, ben dünden beri seni düşünüyorum..
Canım benim bundan sonra dikkatli ol ne olursun, aklım çıktı o merdiven altı kasaplara gidersin de başına bir şey gelir diye, hiçbir ana, baba evladından öyle kolay vazgeçmez bak gördün mü nasıl arkanda durdular 🩷

Ya nasıl rahatladım anlatamam, ben dünden beri seni düşünüyorum..
Canım benim bundan sonra dikkatli ol ne olursun, aklım çıktı o merdiven altı kasaplara gidersin de başına bir şey gelir diye, hiçbir ana, baba evladından öyle kolay vazgeçmez bak gördün mü nasıl arkanda durdular 🩷
Güvenleri çok sarsıldı ağlamaktan hiçbişey yiyememekten bi deri bi kemik kaldım anneme sarılmak istedim ittirdi sen dedi benim için çok büyük bir imtihansın gölgenden korkar oldum dedi hayatın sonu değil diye düşünüyorum herşey düzelir inşallah çok sağolun

Güvenleri çok sarsıldı ağlamaktan hiçbişey yiyememekten bi deri bi kemik kaldım anneme sarılmak istedim ittirdi sen dedi benim için çok büyük bir imtihansın gölgenden korkar oldum dedi hayatın sonu değil diye düşünüyorum herşey düzelir inşallah çok sağolun
Hiçbir şey hayatın sonu değil, onlar için de her şey çok yeni ablacım. Sen ailene anlatarak doğru olanı yaptın, biz burada yanlış bir şey yaparsın sana bir şey olur diye hop oturup hop kalktık.
En azından canın güvende artık, gerisi de düzelir üzülme

Ohhh çok şükür canııımmmm dünden beri aklım sendeydi. Annene söylemene çok sevindim. Arkanda da durmuşlar üzerimden yük kalktı resmen çok rahatladım ya. Oh

En azından ailenle gidip gerekeni yaparsın o gerizekali cocukta gelsin annesiyle hesap versin şimdi, ne olduysa birlikte olmuş çözüm bulacağına ugrasamazmis ne güzel dünya ya kadının başına bırak işi kendin rahatça gez toz, inşallah pürüzsüz halledersiniz bu süreci

Sonu değil tabiki üzme kendini hiç bişey senden önemli değil

Ameliyattan çıkalı 1 saat oldu kürtaj oldum 8 buçuk haftalık hamileymişim kendi gözlerimle gördüm küçücük ama gayet tipi belliydi 🥺 sizlere haber vermek istedim 🫶🏻
Umarım bundan sonra hayatın çok güzel olur bu yaşananlardan ders çıkar canım.. O çocukla asla görüşme, hiçbir erkeğe de güvenme. Yarın bir gün sevgilin olur bu yaşadığın olayıda kimseye söyleme. Ailenle senin aranda kalsın. Arkadaşına ona buna güvenip anlatma silah olarak kullanırlar. Allah’a emanet ol.🌸

Ella hapı %100 korumaz koruma payı %50-60 civarıdır kesin bir korunma yöntemi değil yani. bu test pozitif bir an önce doktora git tavsiyem

Back