benimde 3 gün var adetime yapsammı acaba test yaabu teste pek güvenmeyin. adetinize 6 gün varmış erken daha. adet günü başka bir testle deneyin, o da çıkarsa hamilesiniz demektir.
bu markaya göre herkes hamile:) sıkmayın canınızı..
Belirtilerim psikolojik mi bilmiyorum meraktan catlayacagim gelmiyo o adet günü bi türlübu teste pek güvenmeyin. adetinize 6 gün varmış erken daha. adet günü başka bir testle deneyin, o da çıkarsa hamilesiniz demektir.
bilmem ki:) var mı belirtiniz? sonra hayal kırıklığı yaşamayın...benimde 3 gün var adetime yapsammı acaba test yaa
Hangi test daha güvenilir olur peki?bu teste pek güvenmeyin. adetinize 6 gün varmış erken daha. adet günü başka bir testle deneyin, o da çıkarsa hamilesiniz demektir.
her ay var benim belirtim :) bekliyeyim en iyisi benbilmem ki:) var mı belirtiniz? sonra hayal kırıklığı yaşamayın...
canım istemiyosun sanırım sen doğru muyum? korkudan da psikolojik olarak hissedebilirsin çünkü...Belirtilerim psikolojik mi bilmiyorum meraktan catlayacagim gelmiyo o adet günü bi türlü
:)) o zaman bekleyin en azından adetiniz 1 gün geciksin..her ay var benim belirtim :) bekliyeyim en iyisi ben
Olur mu çok istiyorum aslında ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz bi araya gelelim istiyoruz çocuk için. .ben her hafta seyahat ediyorum cunkucanım istemiyosun sanırım sen doğru muyum? korkudan da psikolojik olarak hissedebilirsin çünkü...
aa canım pardon ben yanlış anlamışım...Olur mu çok istiyorum aslında ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz bi araya gelelim istiyoruz çocuk için. .ben her hafta seyahat ediyorum cunku
Çok teşekkür ederim yardımların için Allah razı olsunaa canım pardon ben yanlış anlamışım...
canım şöle yap bence, daha ucuz testlerde al bikaç tane, her sabah ilk idrarınla yap, bak bakalım var mı 2. çizgi ve günden güne koyulaşıyor mu? eğer bunlar oluyorsa bebiş vardır ve bhcg değerin yükseliyordur:) Allah gönlüne göre versin
Rica ederim canm ne demek:)Çok teşekkür ederim yardımların için Allah razı olsun
TabikiiiiiRica ederim canm ne demek:)
güzel haberlerin olur inşallah, paylaş bizimle mutlaka
Bu fotoda daha net cizgi
bu testle bende pozitif görüp bi heyecan kan testine gidip negatif olduğunu öğrenenlerdenim, bu teste güvenmeyin hatta en doğrusu bat tarihini bekleyip olmazsanız aynı gün ya da bi ertesi günü normal testle tekrarlamak.Merhaba arkadaşlar. .reglimin bittiği gün ilk defa esimle korunmadık. Icime bi şüphe düştü ilk günden beri, ilişkiden 14 gün geçtiği için test yaptım bugün, erken gebelik testi..ama reglime 6 gün var daha..sanki ikinci çizgi silik gibi ben mi yanlış görüyorum? Zaten kasık agrilarim göğüs hassasiyetim ve goguslerimde büyüme belirtilerim var psikolojik olarak mı hissediyorum bunları anlayamadım. .Tecrübeli arkadaşlar nolur bi bakın. .
Sevgiler