hamile miyim nolur bi yardım edin !!!

Merhaba
ben silikte olsa çizgiyi gördüm.Sadece testi çok erken yapmışsınız.En iyisi en erken adet gününde testi yapmak.Ben 7 ay önce erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ve 1 hafta sonra da adet oldum.DR gittiğimde kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi.Yani demem o ki bekleyip görmekten başka çare yok.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir de hayırlı haberlerinizi alırız.

bu teste göre pozitif duruyor ama forumda çoğu kişi erken gebelik testiyle yanıltıcı sonuç almış. Testi tekrarladınız mı merak ettim ?

Hepinize öncelikle çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim..Burası harika bi paylaşım alanı. .testi normal testlerle de adet günüme kadar tekrarladım ama başka hiçbir testte silik çizgiyi göremedim. adetim 1 gün gecikti heveslendim ama sonraki gün regl oldum..dediğiniz gibi artık erken gebelik testlerini kaale almicam. Erken yapma sebebim belirttigim gibi adetimin bittiği gün esimle korunmamamizdi. . Bu sefer olmadı ama gelecek ay yumurtlama günümü es gecmeyecegim

Hakkinizda hayirlisi allah dogru zamanda saglikli bir evlat nasip eder insallah.

merhaba arkadaşlar yumurtlama gününde ilişkiye girmek hamile kalmayı kesinleştirir mi
? birde yumurtlama günü ve yaklaştığı zamanlar nasıl belirtiler yaşıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

Bende birsey soracagim arkadaslaaarrr .. bende de gogsumde sisme var fakat adetime de daha 13 gun var kan testi baktirdim dayanamayip cunku cok migde bulantim vardi ilk gun 0.3 cikti gebelik hormonu yok dediler bugunde direk 1 cikti . Kafam karisti teste gore yukselme var da bilmiyorum catliycam insallah vardir bi akil verirmisiniz

merhaba arkadaşlar yumurtlama gününde ilişkiye girmek hamile kalmayı kesinleştirir mi
? birde yumurtlama günü ve yaklaştığı zamanlar nasıl belirtiler yaşıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

Arkadasim cook akinti oluyor ve vucut isin degisiyor doktor soyledi banada olma ihtimalide % 40 mis

merhaba arkadaşlar benim reglime 5 gün var göğüslerim hassas ve gergin karın ağrım var 4 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ve bel kısmında biraz agrım var sizce hamile olabilir miyim test yapmaya da korkuyorum negatif olacak diye daha önce yaşamıştım çünkü hayalkırıklığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…