- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
MerhabaMerhaba arkadaşlar. .reglimin bittiği gün ilk defa esimle korunmadık. Icime bi şüphe düştü ilk günden beri, ilişkiden 14 gün geçtiği için test yaptım bugün, erken gebelik testi..ama reglime 6 gün var daha..sanki ikinci çizgi silik gibi ben mi yanlış görüyorum? Zaten kasık agrilarim göğüs hassasiyetim ve goguslerimde büyüme belirtilerim var psikolojik olarak mı hissediyorum bunları anlayamadım. .Tecrübeli arkadaşlar nolur bi bakın. .
Sevgiler
bu teste göre pozitif duruyor ama forumda çoğu kişi erken gebelik testiyle yanıltıcı sonuç almış. Testi tekrarladınız mı merak ettim ?
bu testle bende pozitif görüp bi heyecan kan testine gidip negatif olduğunu öğrenenlerdenim, bu teste güvenmeyin hatta en doğrusu bat tarihini bekleyip olmazsanız aynı gün ya da bi ertesi günü normal testle tekrarlamak.
Merhaba
ben silikte olsa çizgiyi gördüm.Sadece testi çok erken yapmışsınız.En iyisi en erken adet gününde testi yapmak.Ben 7 ay önce erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ve 1 hafta sonra da adet oldum.DR gittiğimde kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi.Yani demem o ki bekleyip görmekten başka çare yok.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir de hayırlı haberlerinizi alırız.
Aminnnnnnnn inşallah senin yaşadığın mutluluğu yaşamayı nasip eder YaradanHakkinizda hayirlisi allah dogru zamanda saglikli bir evlat nasip eder insallah.
Kaybettim bebegimi cok uzgunumAminnnnnnnn inşallah senin yaşadığın mutluluğu yaşamayı nasip eder Yaradan
Çok üzüldümKaybettim bebegimi cok uzgunum
merhaba arkadaşlar yumurtlama gününde ilişkiye girmek hamile kalmayı kesinleştirir mi
? birde yumurtlama günü ve yaklaştığı zamanlar nasıl belirtiler yaşıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
anladım cok tesekkür ederimArkadasim cook akinti oluyor ve vucut isin degisiyor doktor soyledi banada olma ihtimalide % 40 mis