Hamile miyim? Lütfen yol gösterin...

Genellikle bu tür başlıklara yorum yazmaktan kaçınıyorum,yorumum bile bulunsun istemiyorum.Bu dünyada herkesin imtihanı farklı gerçekten,yüzlerce topik var bebek sahibi olmak için çırpınan,eşiyle birlikteliği bile sırf anne olmak bir can taşımak için yaşayan..bir de o kadar korunma yöntemi varken sırf nefsine yenik düşerek bir anlık zevk için amannn olmadı kürtaj var nasıl olsa diye bilinçsizse bu yola girenler,soyleyecek çok söz var elbette ama susacağım.Neymiş efemdim büyüklerinden akıl almaya gelmiş yok efendim o işi yaparken küçük değildin de akıl alırken mi küçüksün? neymiş iyi bir bolüm okuyormuş ,ee keşke okumasan da cahilliğine versek,kandırılmış desek,iyi o zaman bilmelisinki hiçbir korunma yontemi yüzde yüz etkili değil zira spiralle ve ertesi gün hapıyla hamile kalan arkadaşlarım var! arkadaş çok güzel ozetlemiş zaten ağzına sağlık! sonucunu düşüneceksin evliler bile çocuk planlamadığında odu koparak birlikte olurken sen adettin dahi bitmeden bu kadar mı kendini kaybettin,düşünki hamilesin yazık değil mi o cana,yazık gerçekten çok yazık..moralinizi bozmuş olabilirm ama emin olun hamileyseniz bu yazdıklarımdan çok daha fazlasını bizzat yaşayacaksınız.

Soylediklerin ne kadarda celiskili biyoloji dersi aldiysan burdada kimsenin fikrine ihtiyacin yok demektir hem okumussn hemde evlilik disi iliski yasiyosn okumus insan bunlari yapmaz
Agzina yuregine saglik ayni seyleri bende iletiryorum konu sahibine Allah sizi islah etsin ne diyim yazik ki bosuna okumussn evlilik disi iliski yasayacagima ayagimi kirip evimde otururum yeterki ahlakim bozulmasin

Arkadaşlar konu sahibinin yaptığı onu ilgilendirir ama söylediğimiz ağzımızdan çıkan her söz de bizi ilgilendirir. Arkadaşın yaptığını tabi ki onaylamıyorum. Hepimizin çoluğu çocuğu var ya da olacak her neyse. Aynı durum bizim başımıza gelmedi diyip ağzımıza geleni söylersek yavrularımızın başına gelmeyeceği garanti değil.. Konu sahibi arkadaşım korkuyorsan tövbeni et geri dur böyle işlerden. Için rahat olsun istiyorsan....

Çok çok teşekkür ediyorum efendim. Haklısınız.

Burada nişanlısıyla birlikte olandan ne farkım var Allah aşkına?
Ha nişanlı ha erkek arkadaşı ikiside aynı halt. Diyelim ki erkek arkadaş yada nişanlı belki sadece fiziksel ihtiyacı için birlikte sonra terkedip gidiyor yada başına bi is geliyor hayatını kaybediyor. O zaman nolcak acaba. Boşu boşuna kendini kullandırdığı ile kalcak.(lafım ortaya herkesin kendi tercihi kimin ne halt yediği kendini ilgilendirir ama oyle insanların anasına babasına yazık sadece)

Burada nişanlısıyla birlikte olandan ne farkım var Allah aşkına?
Cnm en azindan bi adim atilmis evlilik yolunda 1 kac aya dugunu olacaktir hem ben cokta yanlis bulmuyorum imam nikahli olanda var sahsen benim imam nikahim ve resmi nikahim kiyildigi halde bak bu bayram aksami yemin ediyorum gorucu usulu oldu evliligim 6 ay nisanli kaldm el ele bile tutusmadik ister inan ister inanma ha dogrumuydu hayir hep icimde kaldi elini tutmadigin biriyle ayni yataga girmek cok zordu benim icn ama simdi okadar mutluyum ki biz birbirimizi tanidikca asik olduk bu arada cokta buyuk degilm 21 yasindaym neyse sen boyle diyerek bi yanlisini savunma bence burasi hamilelik isteyen bayanlarla dolu o testte ikinciyi cizgiyi gormeyi her gece hayal edenler var bu tur seylerde bende basta olmak uzere yanlis buluyoruz hamile olsn napcn aldircksn tabi iste sorn burda biz bulamazken can atarken siz bi heves ugruna yasadigiz olaydan diyim bi bebek oluo Allah nasip edio ve sen onun kiymetini bilmiosn cani bi sekilde olduruyosn bunu savunma lutfen bize

Ya nedense bu yorumlarınızı okurken gülümsedim. Çünkü o kadar özümsemişsiniz ki bu durumu. "Erkek yapar ama bir kız asla yapamaz" durumlarını. Bir erkeğin böyle bir olayı olduğunda toplulumuz "aslan" derken, bir kız yapınca "kullanılmış" oluyor. Ailemden yeterli terbiyeyi aldım ben ve artık kendi hayatıma kendim yön veriyorum. Bu zamana kadar yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Bence siz de çok büyük konuşmayın. İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Hepiniz annesiniz, ya da geleceğin annesisiniz. Rica ediyorum bana vurmak yerine yardım edin ve geçin. Teşekkürler.

Assil benim soyledigime inanmazlar belki ama. Ben evlenip bosandigi halde adamla evlnmeden birlikte olmadim. Evlendim oyle. Birlikte olsam evlenicekmi belli degil hamile kalsam sahipnicek mi belli degil. Ayrica imam nikahli dahi olsa birllikte olunmamali. Cunku devlet karsisinda vi onemi yok. Devlet diyor once resmi sonra dini. Ben seni tanimam yoksa diyor. Ama bunlar dini nikahi kiyip birde cocuk yapiyolar sonra olan cocuklara oluyor

Aynn cnm tabiki degil ben sadece karsilastirdim en azindan boyle bisey basina gelmis birini belki bi yonden hakli buluruz ama arada hic bise yokken guvenip bu derece yakinlasmak daha kotu tabiki resmi nikah olmali ama kinamakta istemiyorum sadece konu sahibine tavsiye diyim guvenme kimseye emin ol kötülüğünü istemiyorm

Canım benim lafım sadece sana değil ortaya konuştum.Ama madem üzerine aliyosun şöyle diyeyim.Ben boş konuşmuyorum su anda kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bende sana geçmişe dayanarak konuşuyorum.Benimde erkek arkadaşım zamanında olmadı değil tabiki oldu (ilişkiye girdigimi kastetmiyorum)ama lise olsun üniversite olsun dönüp bakinca arkama hangisi var acaba? Sadece ben değil çevrede gördüğüm %90 böyle. Benim ki sadece tavsiye (yaşın daha kucukse tavsiye den pek hoslanmicaginida biliyorum) neyse senin ilerde hayatındaki evlencek oldugun kişi belki geçmişte bu tür şeyler yaşamış birini istemeyebilir.(benim eşim kesinlikle kabul etmezdi misal)yada diyelim ki su an birlikte oldugun kişide su an ki yaptığın şeyleri ilerde başına kakabilir bilgin olsun. Tabiki kimseyi sorgulicak değiliz burda merak etme o durumda da hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.millet aylarca ugrasiyoda olmuyor.

Kesinlikle katiliyorum

Beni sadece "bekaretim" nedeniyle reddedecek biriyle ben zaten evliliği asla düşünemem. Benim zekamı, kişiliğimi sevmesini isterim. Hepinizin görüşüne saygım sonsuz. Siz asla boş konuşmuyorsunuz. Benden kat kat deneyimlisiniz ve belki de benden daha çok tanıyorsunuz insanları. Ama burada konu benim namusuma, kişiliğime vurmaya gelince kesinlikle susamam. Size karşı bir saygısızlığım olduysa affola.

Tercih senin canım kim seni o konuda yargilayabilirki sonuçta beni ilgilendirmez bi baskasinida ilgilendirmez o evlencegin kişiyle seni bağlar yoksa bize ne. Ama su an ki dusunce le ilerdeki dusuncen umarım değişmez ve umarım pişman olmazsin. Neyse canım ben çok yazdım benden bukadar. umarım düşündüğün gibi biriyle ilerde mutlu huzurlu bi evliligin olur.

Sinir ve stresten adet gecikir. Ella da adeti geciktirir. Ve normal olan duzenide bozabilir. Belirtilere gelirsek hepsi psikolojiktir. (Tabi hamile degil isen.)

Fakat ella veya diger ertesi gun haplarinin, hic birinde 100 de 100 basari orani yoktur.

Adetinin 10 gun gecmesini beklemek zorunda degilsin. Eczaneden ucuzlarindan 2 tane test al sabah idrariyla yap zaten sana sonucu gosterecek. Adetten 5-6 gun once bile ogrenenler var.

Ayrica hastaneye gitmekten cekinmene gerek yok. Ozel bir hastaneye gidip kan vereceksin. 1-2 saate sana sonucu verecekler.

Yarın sabah idrar testini yapacağım. Eğer yine 5-6 gün daha olmazsam hastaneye gideceğim o zaman. Teşekkür ediyorum.

Bu kadar ustune gitmeyin kizin korunmayi bilse nolcak allh verck olduktn sonra her sekilde oluyo bebek..bende korundum ve buna ragmn gebe kalmstm..kalmsm 2.cocuk hicbi sekilde istemiodm.konu sahibi de akillanir daha dikkt eder artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…