- 25 Mayıs 2011
- 397
- 130
- 123
- Konu Sahibi belirsizhatun
Genellikle bu tür başlıklara yorum yazmaktan kaçınıyorum,yorumum bile bulunsun istemiyorum.Bu dünyada herkesin imtihanı farklı gerçekten,yüzlerce topik var bebek sahibi olmak için çırpınan,eşiyle birlikteliği bile sırf anne olmak bir can taşımak için yaşayan..bir de o kadar korunma yöntemi varken sırf nefsine yenik düşerek bir anlık zevk için amannn olmadı kürtaj var nasıl olsa diye bilinçsizse bu yola girenler,soyleyecek çok söz var elbette ama susacağım.Neymiş efemdim büyüklerinden akıl almaya gelmiş yok efendim o işi yaparken küçük değildin de akıl alırken mi küçüksün? neymiş iyi bir bolüm okuyormuş ,ee keşke okumasan da cahilliğine versek,kandırılmış desek,iyi o zaman bilmelisinki hiçbir korunma yontemi yüzde yüz etkili değil zira spiralle ve ertesi gün hapıyla hamile kalan arkadaşlarım var! arkadaş çok güzel ozetlemiş zaten ağzına sağlık! sonucunu düşüneceksin evliler bile çocuk planlamadığında odu koparak birlikte olurken sen adettin dahi bitmeden bu kadar mı kendini kaybettin,düşünki hamilesin yazık değil mi o cana,yazık gerçekten çok yazık..moralinizi bozmuş olabilirm ama emin olun hamileyseniz bu yazdıklarımdan çok daha fazlasını bizzat yaşayacaksınız.
Bebek istemiyorsaniz baştan onleminizi alacaksınız. Erkek arkadaşla ilişki vs. Asla bunları yadirgamam ama korunmayı beceremeyen zevkten beyni erimiş cahillerin buraya gelip yok surtunduk hamile miyim? Yok bacagima boşaldı kenardan spermler koşarak vajinama girip beni hamile bırakır mı? Gibi sorularına tahammül edemiyorum. Bu kadar cahil insanın olduğu toplumda çocuk yetiştirmek, sokağa çıkarmak korkunç geliyor. Bu toplumun cinsellik bilgisi de algısı da korkunç derecede vahim bir halde.
Önce bilgi sahibi olun sonra zevklerinizin peşine düşün. Sonuç bir bebeğin öldürülmesine kadar uzanıyor. Sonra coplerden, apartman bosluklarindan bebek cesetleri çıkıyor. Bu cahillik nasıl engellenecek acaba! Git bi test yap günün gectiyse cikar zaten. Yoksa yoktur. Bir dahaki sefere de aklınızı başınıza alın bu ne cesaret!