Hamile miyim lütfen yardım

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Merhaba arkadaslar adetim 3 gün gecikti testler negatif nprmaide adetten 1 hafta ömce sancım başlar hiç sancım yok akıntım var beyaz hamile olabilir miyim sizce testlere de gıcık oluyorum negatif gördükçe

Merhaba arkadaslar adetim 3 gün gecikti testler negatif nprmaide adetten 1 hafta ömce sancım başlar hiç sancım yok akıntım var beyaz hamile olabilir miyim sizce testlere de gıcık oluyorum negatif gördükçe

Bazen testler 1 bucuk aya kadar negatif çıkabiliyor. Daha önce başıma geldi 10 gün gecikmişti ama negatif çıkıyordu. Daha iyi bir testle daha sonra yapın bikaç gün daha geçsin.
Zaten ilk günler pek bir belirti olmaz sık idrara çıkma dışında. Kasık ağrısı da hafif oluyor öyle çok ciddi bir ağrı değil ama adet olucakmışsınız gibi ha bugün ha yarın olucam diye emin oluyorsunuz :)

Ağrı değil de sağ tarafımda hafif bişi olursayor kan testin de çıkar mı sabırsızım negatif görmeyide istemiyrm

Ağrı değil de sağ tarafımda hafif bişi olursayor kan testin de çıkar mı sabırsızım negatif görmeyide istemiyrm

Kan testinde çıkabilir evet. Ama bazen o şekilde de sonuç negatif olabiliyor :)
Hiç kahve rengi akıntı olmadı mı?

0.5 ile gebelik şüphesi olur diolar ama 0.18 bilemedim şimdi

Ya bende mesela 10 gün geçti 0.1 cikti sonra oldum zaten benim değer tamam ama kağıtta öyle yazyd tahlil sonuçları 0.5 1 haftalik gebe olyms sizi yanlış yönlendirmek istmm ama biraz daha durun bence tekrar yaptrn ikinci bebeğim de de hamilymsm çünkü ama ultrasyonda baktı olmydblrsn dedi çok küçük olduğu için grnmyms sonra 1 hafta sonra kan da 95 falan ckmst

0.5 değil 5 olmasın o canım 1 haftalık

Doğrudur canım inan hamilelik üzerine hersey korkutyr beni iki oğlum var aralrnda 1 .5 yaş var çok yorucu bi hayatm var hep kosustrmca o yüzden tek temennim var Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama doğru zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…