- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
-
Merhaba arkadaslar adetim 3 gün gecikti testler negatif nprmaide adetten 1 hafta ömce sancım başlar hiç sancım yok akıntım var beyaz hamile olabilir miyim sizce testlere de gıcık oluyorum negatif gördükçe
Ağrı değil de sağ tarafımda hafif bişi olursayor kan testin de çıkar mı sabırsızım negatif görmeyide istemiyrmBazen testler 1 bucuk aya kadar negatif çıkabiliyor. Daha önce başıma geldi 10 gün gecikmişti ama negatif çıkıyordu. Daha iyi bir testle daha sonra yapın bikaç gün daha geçsin.
Zaten ilk günler pek bir belirti olmaz sık idrara çıkma dışında. Kasık ağrısı da hafif oluyor öyle çok ciddi bir ağrı değil ama adet olucakmışsınız gibi ha bugün ha yarın olucam diye emin oluyorsunuz :)
Ağrı değil de sağ tarafımda hafif bişi olursayor kan testin de çıkar mı sabırsızım negatif görmeyide istemiyrm
Olmadı verdim kan bekliyorum :)Kan testinde çıkabilir evet. Ama bazen o şekilde de sonuç negatif olabiliyor :)
Hiç kahve rengi akıntı olmadı mı?
:)) sabredemediniz mı? İyi yaptınız inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar :)Olmadı verdim kan bekliyorum :)
0,18 negatif dediler yükselmez mi değer ki:)) sabredemediniz mı? İyi yaptınız inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar :)
Haber verin merak ederim.
3 ay önce 0.01 di şimdi bu yüksek geldi0.5 ile gebelik şüphesi olur diolar ama 0.18 bilemedim şimdi
0.5 değil 5 olmasın o canım 1 haftalıkYa bende mesela 10 gün geçti 0.1 cikti sonra oldum zaten benim değer tamam ama kağıtta öyle yazyd tahlil sonuçları 0.5 1 haftalik gebe olyms sizi yanlış yönlendirmek istmm ama biraz daha durun bence tekrar yaptrn ikinci bebeğim de de hamilymsm çünkü ama ultrasyonda baktı olmydblrsn dedi çok küçük olduğu için grnmyms sonra 1 hafta sonra kan da 95 falan ckmst
0,18 negatif dediler yükselmez mi değer ki
Aaaa gerçekten veriyim tekrar hala olmadım ama dr kar 5 altı olmaz diyoeYükselebilir bikaç gün daha beklemelisin bence. Salı çarşamba tekrar kan ver. Aslında 0.15 üstü pozitif siye biliyorum ama biraz bekle bakalım
İlk defa duydum yani nette de görmedimYükselebilir bikaç gün daha beklemelisin bence. Salı çarşamba tekrar kan ver. Aslında 0.15 üstü pozitif siye biliyorum ama biraz bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?