Yorumun için teşekkür ederim ama psikolojik olsaydı benim hamile kalmadan önce bunları bilmem gerekirdi ben hep yaşadığım belirtiler sonucunda araştırdım ilk defa gördüm öğrendim böyle şeyler olduğunuAdet gününde olmazsan test yap. Bunlar psikolojik de olabilir gerçek de. Hem ilk denemeymis üzülmeye gerek yok daha dur bismillah.
Siz o belirtileri yaşarken böyle hamilelik belirtileri olduğunu biliyor muydunuzBelirtiler bu kadar erken başlamaz. Regle yakın başlar. Benim de yaşamadığım belirti kalmadı 1 yılı aşkın zamandır. Ama maalesef henüz bir şey yok ortada. Belirtiler yüzde 80 psikolojik oluyor. Regli beklemelisin.
En ufak bi değişimim olsa acaba gebelik mi diye her seferinde kendimi burda buldum. Şimdi de kasik ağrılarım var çatlatma iğnemin 9. Günü. Düşünüp stres yapmak istemiyorum ama düşünmeden de duramıyorum.Siz o belirtileri yaşarken böyle hamilelik belirtileri olduğunu biliyor muydunuz
Aslında rahatım ama çok merak ediyorumCok erken, olsa bile bukadar belirti gercekten fazla..
Ben kaldigimda bukadar hissetmedim. Biraz rahat olun. Varsa vardir insallah.
Allah yardımcınız olsun inşallah iğne filan olayını hiç bilmiyorum açıkçası ama insan düşünmeden edemiyor çok hak veriyorum sizeEn ufak bi değişimim olsa acaba gebelik mi diye her seferinde kendimi burda buldum. Şimdi de kasik ağrılarım var çatlatma iğnemin 9. Günü. Düşünüp stres yapmak istemiyorum ama düşünmeden de duramıyorum.
İnsallah bilmenize de gerek kalmadan uğraşmadan gelir bebişinizAllah yardımcınız olsun inşallah iğne filan olayını hiç bilmiyorum açıkçası ama insan düşünmeden edemiyor çok hak veriyorum size
Beta yukseldiyse baslar bunun icin kanda baktirmaniz lazm. Eger 50 60 lardaysa bu belirtiler fazla olmus olur.Aslında rahatım ama çok merak ediyorumben adet dönemini de çok sancılı yaşayan biriyim midem bulanır hep çok sancım halsizliğim hat safhada olur o yüzden belki hamilelik de bu kadar erken belirti vermiş olabilir diye düşünüyorum
İnşallah sizin de gelir Rabbim isteyen herkese versin inşallahİnsallah bilmenize de gerek kalmadan uğraşmadan gelir bebişiniz
Ne zaman baktırayım kanda?Beta yukseldiyse baslar bunun icin kanda baktirmaniz lazm. Eger 50 60 lardaysa bu belirtiler fazla olmus olur.
Hamilelik hormonuyla belirtiler artar cunku buda hemen hemen 6nci 5nci haftada gibi hafiften belirti verir
Amin canım.İnşallah sizin de gelir Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yani soylediğin belirtiler hamilelikse suan ileri seviye gebe olman lazm :) baktir belirtilerin dogruysa cikar.Ne zaman baktırayım kanda?
O zaman ben her ihtimale karşı adet günümü bekleyeyimYani soylediğin belirtiler hamilelikse suan ileri seviye gebe olman lazm :) baktir belirtilerin dogruysa cikar.
Ama bukadar erken baktirmak aksi halde manasiz tabi stres olursun daha cok.
Sen cok belirti yasiyorum dedigin icin baktir dedim. Idrsr testi yap. Hamileysen cikar
Cikmassa psikolojiktir. Yada sonra oluşur gec cikar belki
Insallah olur. Rabbim aratmasin.O zaman ben her ihtimale karşı adet günümü bekleyeyim
İnsan psikolojisi farklı bir olgu. Çok net hissediyorsan kan vermelisin.Yorumun için teşekkür ederim ama psikolojik olsaydı benim hamile kalmadan önce bunları bilmem gerekirdi ben hep yaşadığım belirtiler sonucunda araştırdım ilk defa gördüm öğrendim böyle şeyler olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?