• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Lütfen yardım 😊

Emine2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
49
25
3
30
Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim henüz 4 aylık 😊 bu ay bebek yapmaya karar verdik adet günümden hemen sonra yani 6 şubatta sonrasında da iki günde bir ilişkiye girdik 5 gün içinde bende aşırı bir duygusal değişim oldu ne bileyim saçma şeylere bile ağlar oldum 1 gün sonrasında alt karnımda değişik şeyler hissettim batma gibi 1 2 gün sonra midem bulanmaya başladı 1 haftadır da devam ediyor mide bulantısı. iç çamaşırım aşırı ıslak gibi oldu her gün, önce beyaz hafif katı akıntım oldu sonra da sarı akıntım oldu. Dün sabah bi ateş bastı. Karnım hep gurulduyor. Kasık ağrılarım batmalrım var. Göğüslerim de yeşil damarlar belirdi. Bütün belirtilerim sanki hamileymişim gibi ama çok umutlanmak da istemiyorum olmazsa üzülürüm. adet günüme 11 günüm var ama test için erken diye düşünüyorum sizce hamile miyim? Ne zaman test yapmalıyım?

Adet gününde olmazsan test yap. Bunlar psikolojik de olabilir gerçek de. Hem ilk denemeymis üzülmeye gerek yok daha dur bismillah.

Belirtiler bu kadar erken başlamaz. Regle yakın başlar. Benim de yaşamadığım belirti kalmadı 1 yılı aşkın zamandır. Ama maalesef henüz bir şey yok ortada. Belirtiler yüzde 80 psikolojik oluyor. Regli beklemelisin. 💐

Adet gününde olmazsan test yap. Bunlar psikolojik de olabilir gerçek de. Hem ilk denemeymis üzülmeye gerek yok daha dur bismillah.
Yorumun için teşekkür ederim ama psikolojik olsaydı benim hamile kalmadan önce bunları bilmem gerekirdi ben hep yaşadığım belirtiler sonucunda araştırdım ilk defa gördüm öğrendim böyle şeyler olduğunu

Belirtileri okuduktan sonra psikolojik olarak kendimizde varmış gibi hissediyoruz. Adet gününüz gelene kadar bu konuyu askıya alın bence. Inşallah olur ama olmazsa da üzülmeyin daha ilk deneme

Belirtiler bu kadar erken başlamaz. Regle yakın başlar. Benim de yaşamadığım belirti kalmadı 1 yılı aşkın zamandır. Ama maalesef henüz bir şey yok ortada. Belirtiler yüzde 80 psikolojik oluyor. Regli beklemelisin. 💐
Siz o belirtileri yaşarken böyle hamilelik belirtileri olduğunu biliyor muydunuz

Cok erken, olsa bile bukadar belirti gercekten fazla..
Ben kaldigimda bukadar hissetmedim. Biraz rahat olun. Varsa vardir insallah.

Siz o belirtileri yaşarken böyle hamilelik belirtileri olduğunu biliyor muydunuz
En ufak bi değişimim olsa acaba gebelik mi diye her seferinde kendimi burda buldum. Şimdi de kasik ağrılarım var çatlatma iğnemin 9. Günü. Düşünüp stres yapmak istemiyorum ama düşünmeden de duramıyorum. 🤦🏻‍♀️

Cok erken, olsa bile bukadar belirti gercekten fazla..
Ben kaldigimda bukadar hissetmedim. Biraz rahat olun. Varsa vardir insallah.
Aslında rahatım ama çok merak ediyorum 😊 ben adet dönemini de çok sancılı yaşayan biriyim midem bulanır hep çok sancım halsizliğim hat safhada olur o yüzden belki hamilelik de bu kadar erken belirti vermiş olabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Reactions: H M
En ufak bi değişimim olsa acaba gebelik mi diye her seferinde kendimi burda buldum. Şimdi de kasik ağrılarım var çatlatma iğnemin 9. Günü. Düşünüp stres yapmak istemiyorum ama düşünmeden de duramıyorum. 🤦🏻‍♀️
Allah yardımcınız olsun inşallah iğne filan olayını hiç bilmiyorum açıkçası ama insan düşünmeden edemiyor çok hak veriyorum size

Allah yardımcınız olsun inşallah iğne filan olayını hiç bilmiyorum açıkçası ama insan düşünmeden edemiyor çok hak veriyorum size
İnsallah bilmenize de gerek kalmadan uğraşmadan gelir bebişiniz 🤲🏻

Aslında rahatım ama çok merak ediyorum 😊 ben adet dönemini de çok sancılı yaşayan biriyim midem bulanır hep çok sancım halsizliğim hat safhada olur o yüzden belki hamilelik de bu kadar erken belirti vermiş olabilir diye düşünüyorum
Beta yukseldiyse baslar bunun icin kanda baktirmaniz lazm. Eger 50 60 lardaysa bu belirtiler fazla olmus olur.
Hamilelik hormonuyla belirtiler artar cunku buda hemen hemen 6nci 5nci haftada gibi hafiften belirti verir

Beta yukseldiyse baslar bunun icin kanda baktirmaniz lazm. Eger 50 60 lardaysa bu belirtiler fazla olmus olur.
Hamilelik hormonuyla belirtiler artar cunku buda hemen hemen 6nci 5nci haftada gibi hafiften belirti verir
Ne zaman baktırayım kanda?

Ne zaman baktırayım kanda?
Yani soylediğin belirtiler hamilelikse suan ileri seviye gebe olman lazm :) baktir belirtilerin dogruysa cikar.
Ama bukadar erken baktirmak aksi halde manasiz tabi stres olursun daha cok.
Sen cok belirti yasiyorum dedigin icin baktir dedim. Idrsr testi yap. Hamileysen cikar
Cikmassa psikolojiktir. Yada sonra oluşur gec cikar belki

Yani soylediğin belirtiler hamilelikse suan ileri seviye gebe olman lazm :) baktir belirtilerin dogruysa cikar.
Ama bukadar erken baktirmak aksi halde manasiz tabi stres olursun daha cok.
Sen cok belirti yasiyorum dedigin icin baktir dedim. Idrsr testi yap. Hamileysen cikar
Cikmassa psikolojiktir. Yada sonra oluşur gec cikar belki
O zaman ben her ihtimale karşı adet günümü bekleyeyim 😊

Yorumun için teşekkür ederim ama psikolojik olsaydı benim hamile kalmadan önce bunları bilmem gerekirdi ben hep yaşadığım belirtiler sonucunda araştırdım ilk defa gördüm öğrendim böyle şeyler olduğunu
İnsan psikolojisi farklı bir olgu. Çok net hissediyorsan kan vermelisin.

Beklemek benim için daha iyi olacak sanırım en azından beklersem olumlu olma ihtimali yüksek olacak kafamda ama eğer beklemeden test yaparsam ve negatif çıkarsa yok diye düşünürüm 😊

• Beğen
Reactions: H M
Back