Hamile miyim lütfen yardım edin

grapemoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
2
0
22
Merhaba bu ayın beşinde reglimden hemen sonraki gün oldu. Prezervatif vardı boşalma olmadı ama zevk suyundan vs hamile kalmış olabileceğimi düşünüyorum. Ama ayın on dördü on beşi gibi ovulayson dönemimdi muhtemelen yoğun beyaz akıntı geldi. Hamile kalmış olsam gelmezdi değil mi? Ayrıca normal reglime de 8 gün kaldı. Napmalıyım şu an kan versem çıkar mı sonuç ya da testte çıkar mı sonuç lütfen yardım edin yoksa tarlusal mı kullanmalıyım

Merhaba bu ayın beşinde reglimden hemen sonraki gün oldu. Prezervatif vardı boşalma olmadı ama zevk suyundan vs hamile kalmış olabileceğimi düşünüyorum. Ama ayın on dördü on beşi gibi ovulayson dönemimdi muhtemelen yoğun beyaz akıntı geldi. Hamile kalmış olsam gelmezdi değil mi? Ayrıca normal reglime de 8 gün kaldı. Napmalıyım şu an kan versem çıkar mı sonuç ya da testte çıkar mı sonuç lütfen yardım edin yoksa tarlusal mı kullanmalıyım
Çok merak ediyorum siz kadar partner de stresli mi??
Hamile kalmazsınız merak etmeyin

Zevk suyundan şüpheleniyorsanız prezervatifi ilişki başında takmamışsınız demektir, o zamanda da risk var tabii ki. Tarlusal niye kullanacaksınız adetinize 8 gün varken?

Sıan gözükmez en erken 5 gün kala yapın testi. Ama reglin hemen ertesi günü hamile kalma ihmali cok düsüktür cunku henüz yumurtlamamıssınızdır

X