• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen yardım edin

12 nisanda sevgilimle ayakta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık asla vajinama giriş veya boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum reglm gelmesi gerektiği zamanda 25 nisanda geldi 4 gün sürdü sizce hamile olma ihtimalim var mı
Regl olmuşsunuz ne hamileliği? Öyle bi ihtimal yok, ama dikkat edin yine de.

12 nisanda sevgilimle çıplakken ayakta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık asla vajinama giriş veya boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum reglm gelmesi gerektiği zamanda 25 nisanda geldi 4 gün sürdü sizce hamile olma ihtimalim var mı
Ya nolur adetin hamile olmamanın bir işareti olduğunu anlayın ve sürtünme ile gerçekten hamile kalınmaz

12 nisanda sevgilimle çıplakken ayakta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık asla vajinama giriş veya boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum reglm gelmesi gerektiği zamanda 25 nisanda geldi 4 gün sürdü sizce hamile olma ihtimalim var mı
Gebelik yok. Regl olmuşsun ve düzenli olmuşsun. Unut bu durumu.

İnternetde üstüne görme falan oluyor diye okudum tedirgin etti
Ustunden 1 aydan çok zaman geçmiş. Içiniz hicbirseyle rahat etmeyecekse test yapin. Kaset test. Ilk 10 dakikada degerlendirin. Bir saat sonra silik çikti acaba hamilemiyim demeyin ama. Hamilelik varsa bu zamana kadar çikmamasinin ihtimali yok. Hamile degilsiniz ama galiba tatmin olmuyorsunuz korkuyorsunuz. O yuzden test yapin ve emin olun kendiniz de

Tebrik ederim hamilesiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Üstüne görmüşsünüz bariz belli. Hamile değilsiniz diye aldırış etmeyin. :anneadayı:

Tebrik ederim hamilesiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Üstüne görmüşsünüz bariz belli. Hamile değilsiniz diye aldırış etmeyin. :anneadayı:
Korkutmasanız kizi? Herkesin cinsel bilgisi bir olmayabilir.

O zaman onu "korkutmadan" daha açıklayıcı bir dille bilgi verebiliriz. Zaten travmatik bir durum yaşıyor üstüne bir de hamilesin diyorsunuz. Travmaya travma eklemenin ne gereği var? Empati kurun lütfen. Bilgi verirseniz emin olun daha bu tarz soruları sormaya gerek bile duymaz önemli olan bildigimizi ona aktarmak bilgilendirmek. Bu şekilde konuşmak hosunuza gidiyorsa bilemem fakat çok yanlış.

Sizce silik çizgi var mı? Ben göremiyorum ama sizede sormak istedim

Eklentiler

• IMG_20220516_192917.jpg
    IMG_20220516_192917.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 74
Back