- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
İnşAllah çıkar inşAllahdeğer muhtemelen 20-30 aralığında çıkar hemen kan verin :)
Ya Allah'ım inşAllahkız maşallahhh hamılesın allahın ıznıyle
Verdin mi kan ?Başka bakacak olan yok mu kan verene kadar dayanamıyorum
4 te çıkabilcem eşimi bekliyorumVerdin mi kan ?
İnşAllah yaaHamilesin baya belirgin silik cizgi ya hayalet gibi degil de Boyle pembemsi sekilde gorundugune gore vardir kesin♥
E az kalmış 4 e inşallah betan yüksektir ve sağlıklı bir şekilde yükselir4 te çıkabilcem eşimi bekliyorum
2. Cizgi silikte olsa var hayirli olsun insaAllah kanda da cikar
İnşAllah yaa ❤
İnşallah bebiş vardır rabbim hayırlısını versinKan vericem direk canım
Fotografi büyütmeden bile görebiliyorum insallah vardir mutlaka kan testi yapın
Hadi inşallahKızlaaar şimdi gidiyorum hastaneye, hepinizden Allah razı olsun. İnşAllah mutlu haberi verebilirim
Hadi hayırlısı güzel sonuç alırsn insAllahKan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı
Kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı
Hayirli olsun cnm insallah bebegin seninledir belirtilerin varmiydi adetin duzensiz dedin sat 10 aralik ondan once ki ne zaman oldun adetKan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı
Hamile değilmişimHayirli olsun cnm insallah bebegin seninledir belirtilerin varmiydi adetin duzensiz dedin sat 10 aralik ondan once ki ne zaman oldun adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?