Hamile miyim lütfen acil cevap

ajaajk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
10
4
27
Kızlar lütfen cevap verin. Bir ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim fakat tam adet dönemimin bitmesine 3 -4 gün kala ilişkiye girdik içime boşaldı. Yarım saat içerisinde abalevo ertesi günü hapı aldım. Bu haptan sonra üç dört gün kadar da hafif kanamalarım oldu sonrası bitti. Adetimin gecikmesi 2 gündür oluyor. İdrar testi yaptım üç tane negatif çıktı. Üç gündür de bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ama olmuyorum. Sizce hamile miyim ? Kafamda deli sorular bir de kan testi polikliniklerde yapılınca e nabıza işlenir mi bilginiz var mı kan testi henüz yapmadım

Özel hastanede ya da poliklinikte yapılan beta hcg e nabıza düşmez

Burda açık cevap diye yazacavina kan tahlili yaptır biz hamile değilsin deyince hamile olmayacakmış in onu anlayamadim

Canım benim geçen adetinden sonra şimdiye çoktan belli olurdu gebelik testinde he için rahat etmiyorsa özel hastanenin acilinde beta hcg yaptırmak istiyorum dersin onlar e nabiza düşürmüyor bence hamile değilsin ama yine de için rahatlasin

Burda açık cevap diye yazacavina kan tahlili yaptır biz hamile değilsin deyince hamile olmayacakmış in onu anlayamadim
Cevap verme zorunluluğun yok burası bi fikir alışverişi olan platform. Söylediklerinin hepsini bilecek yaştayım merak etme kan tahlili e nabıza düşüyor düşmüyor muhabbetinden dolayı soruyu yönelttim.

Biz tedavilerle zor oluyoruz sen de hamile olmamışsındır merak etme
Süreç uymuyor

Çok teşekkür ederim nazik mesajından ötürü. İlk defa böyle bir durum başıma geldi çok tedirginim belirtiler yok zaten her kadında da olacak diye bir durum yok fakat insan düşünmeden edemiyor tabi

Çok teşekkür ederim nazik mesajından ötürü. İlk defa böyle bir durum başıma geldi çok tedirginim belirtiler yok zaten her kadında da olacak diye bir durum yok fakat insan düşünmeden edemiyor tabi
Yani tecrubesizlikle alakalı bir durum ama bence kesin yok tarihlerin hiç uyusmuyor diğer ben iki senedir iki günde bir ilişkiye giriyorum hiç bir problemimiz yok ama olmuyor stresten de adet gecikmesi olabiliyor sen üzülme hamile değilsindir anlatmak istediğim şey o

Gecikme, ağrı vs hepsinin sebebi hormonları alt üst eden ertesi gün hapı denilen nalet ilaçlar. Doğum kontrol yöntemlerini araştırın bence, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değildir

Ertesi gün hapı gecikme yapabiliyor, bir de psikolojik olarak hamilemiyim acaba düşüncesi bile bazen gecikmeye sebep olabiliyor. Bence hamile değilsin ama kan testi verip durumu garantiye al. Özel hastane acilinde verirsen e nabıza düşmüyor. Vermeden önce de teyit edebilirsin orada

Çok teşekkür ederim. Umarım seninde hayırlısıyla bi an önce olur

Gecikme, ağrı vs hepsinin sebebi hormonları alt üst eden ertesi gün hapı denilen nalet ilaçlar. Doğum kontrol yöntemlerini araştırın bence, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değildir
Doğum kontrol hapı ertesi günü hapı kullanan birisi hiç olmadım. O an acil durum için ertesi günü hapı kullanmak zorunda oldum yoksa kullanmam ki ilk defa kullandım

Anladım. Maalesef şu sıralar vücudumu çok dinler oldum psikolojik olarak sıkıntılı süreçler. Özel hastanelerde direkt e nabıza düşüyor diye biliyordum ama sormakta fayda var tabi.

Anladım. Maalesef şu sıralar vücudumu çok dinler oldum psikolojik olarak sıkıntılı süreçler. Özel hastanelerde direkt e nabıza düşüyor diye biliyordum ama sormakta fayda var tabi.
Acilden verince düşmüyor. Ben e nabıza düşmesini istemiştim yüklememişlerdi

Hayırlı olsun

Ya benim takıldığım konu reglken mi seks yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…