• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

PurpleLove35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
177
45
298
İzmir
Merhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
75BF15CB-86CE-4996-AC05-23E5D8A6D0C9.webp
75BF15CB-86CE-4996-AC05-23E5D8A6D0C9.webp

Merhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
Bence kan tahlili yaptırın orda belli olur mide bulantısı vs başka bi belirtiniz varmı?

Benimde 10 günden beri goguslerimde ağrı bacaklarda ağrı hafif baş dönmem ve bel agrım var bide sürekli kendimi ac hisediyorum adetime 3 günüm kaldım ama bugün karnım alt kısımdan ağrıyor adet olackmisim gibi inşallah olmam

Merhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
Pozitif olabilir bence kan verin,benim birden tansiyonum düşmüştü iftardan sonra bende heralde oruç bünyemi zorladı dedim meğerse hamileliktenmiş😊

Benimde 10 günden beri goguslerimde ağrı bacaklarda ağrı hafif baş dönmem ve bel agrım var bide sürekli kendimi ac hisediyorum adetime 3 günüm kaldım ama bugün karnım alt kısımdan ağrıyor adet olackmisim gibi inşallah olmam
Benim oğlumda da 1 hafta adet olcakmışım gibi ağrıdı baktım olmuyorum test yaptım pozitif çıktı inşallah senin de öyle olur :)

Kuruma çizgisi gibi duruyor. Bu 19 gün gecikme içinde ilişki oldu mu en son ne zaman oldu
Tabi ki sık sık oldu en son dün oldu. Bana da öyle geldi ama oğluma hamile kalmadan önce çok fazla test yapmıştım kaç saat geçerse geçsin hiç böyle bişey olmamıştı hep aynı markayı kullanıyorum ondan tereddüt yaşadım

Bu kadar belirti ile hamilesiniz kesinlikle

Back