Hamile miyim kızlar?

paranoyakkiz

Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
87
44
8
28
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 9 aydır evli ve 45 günde bir regl olan pcos hastasıydım bu sayfada 10 yıl önceye dayanan konuları bile okudum tek tek araştırdım ve hamilelik müjdelerini gördükçe umutlandım. Kızlar benim sormak istediğim şu bu ay 45 olan regl düzenim cyclo progynova adında basit bir adet düzenleyici ile 28 güne indi ve 28.günümde gece 2 damla pembe kan gördüm 6 gün 3 paket (7''li ambalajlardan bahsediyorum ) ped ile biten reglim 2 gün ve az pembe az kahve kanama ile (ya da lekelenme) toplamda 1 adet ile sona erdi fakat çok sanciliydi ben ilaçtan olacağını düşünüp kaale almadım fakat bu sabah şüphe duyup ıdrar testi yaptım sonuç negatifti cam silmek için banyoda şu hazırlamaya gittiğimde ortada duran testte silik bir çizgi gördüm 2-3 saat sonra yani. Kızlar test geçerli midir yoksa tekrar denemeli miyim ya da ne zaman tekrar test yapmalıyım ya da benkafayı yedimde ondan mi bu silik çizgileri görüyorum

5dk sonra cikan sonuclari baza almayin yanıltıcı oluyor maalesef.
Tekrarbir test yapın idrari fazla kacirmadan 5dk icinde ki sonucu baza alin.

Mrb cnm adetin gectimi bende pkos hastasiyim ben inofolicle hamile kaldim

Canım 12 Şubat 19 da adet oldum 5.gün cyclo progynovaya başladım ve 12. Martta 2 gün süren damla damla kanama oldu yani regl diyeceksek eğer regl değil ama ne kanaması anlam veremedim çünkü benim regllerim6 gün sürer ve agir geçer esiminde kafası karıştı cunku 9 aydır denemedigimiz yol kalmadı ve hamile kalamadim tam ne olacaksa olsun dedim sadece eşimin ricası ile şüphelerim üzerine test yapıp silik çizgi görünce kafam çok karıştı

Canim gecerli bi test olmayabilir benim adetim ikigun gecmisti direk pozitif cikti yerlesme kanamasi olanlar varmis ama onuda kahverengi akinti seklinde diyorlar kullandigin hapla kaynakli olabilir ben adet duzenleyici kullandigim zaman adetim cokaz geliyodu bende cokugrastim bebek icin pkosluyum kullanmadigim ilac kalmamisti artik sonra bu sayfada inofolic diye bir takviye ilac duydum doktora sordum kullandim o sekilde oldu insallah seninde olur cnm

Inşallah canım rabbim evlatlarinizi sizlere bağışlasın. Ilk kez silik çıkınca acaba dedim geç döllenme midir diye bile düşündüm ama 3 gün sonra testi tekrar edicem sonuçta hamilelikte 72 saatte değerler 2 katına çıkabiliyor bakalım 3 gün sonra herşey belli olacak inşallah

Tabiki tekrar et bisey kaybetmezsin cnm sadece kendini fazla sartlama diye diyorum cunku bende oleydim hafif silikbile gelse acaba diyodum ama anladimki gercekten hamileysen hic zorlanmadan o cizgi aninda beliriyo daha damlatir damlatmaz cnm doktoruna inofoligi bisor bicok pkoslu bunla hamile kaliyo arastir siteden gorursun mutlaka

Biraz araştırdım dediğin gibi bir çok kişi bu ilaçla hamile kalmış mutlaka doktoruma sorup deneyeceğim :) birileriyle bu konuyu paylaşmak çok iyi geldi çok teşekkür ederim nurimomo

Evet cnm ben pkoslu olarak inan cok ilac verildi bana hicbiriyle olmadi buradan arastirip ogrendim bicokseyi 2 sene ugrastim ben cnm allah hayirlisiyla nasip isteyen herkese

Test geçerli değil canım yine de kan testi en doğru sonucu verir. Yalnız bende de pco var ve doktor bana bu ilacı verdiğinde korunmamı söylemişti. Bunu içerken hamile kalırsam bebeğin engelli olma riski varmış. Doktor seni bu konuda bilgilendirmedi mi?

Bu ilacı kullanirken korunmama gerek olmadığını ilaç sadece östrojen ve progesteron içeriğinden eksik hormonlarımı yerine koyma amacıyla kullandığımı söyledi. Annemde 96 yılında bu ilacı kullanırken bana hamile kalmış bir problem yaşamamış turp gibi hayattayım

Acaba yumurtlama kanaması olabilir mi? 45 gün adete göre sanki olabilir gibi
Daha önce hiç başıma gelmemişti ama adet düzenim için bu ay ilaç kullanmaya başlamıştım olabilir mi ki öyle bişey keşke degerlendirseydimo günleri

Daha önce hiç başıma gelmemişti ama adet düzenim için bu ay ilaç kullanmaya başlamıştım olabilir mi ki öyle bişey keşke degerlendirseydimo günleri
Evet olabiliyor benim başıma geldi kahverengi ve pembe karışık leke oldu 2 gün falan doktora gittim yumurtlama zamanı olabileceğini söyledi.. üzülme hamilesindir inşallah ama şayet değilsen ve bir daha başına gelirse aklında olsun diye yazdım üzülme :)

Yani içimde her ay hamilelik hissi olur sonuç hüsran olurdu hanı negatifi görünce çocuğumu kaybetmiş gibi tuhaf bir psikolojiye girer ağlardım. Bu ay hiç umursamadım negatifi görünce döndüm gittim hemen 1 2 dakika içinde de unuttum kahvaltı yaptım cam silmek için su hazırlayayım derken aynanın önünde duran testteki çizgi gözüme çarptı çok silikti ben hayal falan sandım şimdi eşime de gösterdim o da görüyor yarın öbürgün ve hatta bu hafta sürekli tekrar edeceğim taaa ki i silik çizgi yok olana ya da belirginlesene kadar. Ama eğer yumurtlama kanaması ise bir sonraki sefere muhakkak degerlendiricem

Tekrar test yap yarın birde hemen görünür olması gerek 5 dk bekledin sonra ikinci çizgi çıkıyorsa değil idrarını döktün 2 dk içerisinde kontrol çizgisi ile birlikte çıkar birde eğer hamileysen yarın gece bir kere daha yaptığında netlesir şu an silik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…