- 18 Mart 2019
- 87
- 44
- 8
- 28
- Konu Sahibi paranoyakkiz
-
Mrb cnm adetin gectimi bende pkos hastasiyim ben inofolicle hamile kaldim
Canim gecerli bi test olmayabilir benim adetim ikigun gecmisti direk pozitif cikti yerlesme kanamasi olanlar varmis ama onuda kahverengi akinti seklinde diyorlar kullandigin hapla kaynakli olabilir ben adet duzenleyici kullandigim zaman adetim cokaz geliyodu bende cokugrastim bebek icin pkosluyum kullanmadigim ilac kalmamisti artik sonra bu sayfada inofolic diye bir takviye ilac duydum doktora sordum kullandim o sekilde oldu insallah seninde olur cnmCanım 12 Şubat 19 da adet oldum 5.gün cyclo progynovaya başladım ve 12. Martta 2 gün süren damla damla kanama oldu yani regl diyeceksek eğer regl değil ama ne kanaması anlam veremedim çünkü benim regllerim6 gün sürer ve agir geçer esiminde kafası karıştı cunku 9 aydır denemedigimiz yol kalmadı ve hamile kalamadim tam ne olacaksa olsun dedim sadece eşimin ricası ile şüphelerim üzerine test yapıp silik çizgi görünce kafam çok karıştı
Inşallah canım rabbim evlatlarinizi sizlere bağışlasın. Ilk kez silik çıkınca acaba dedim geç döllenme midir diye bile düşündüm ama 3 gün sonra testi tekrar edicem sonuçta hamilelikte 72 saatte değerler 2 katına çıkabiliyor bakalım 3 gün sonra herşey belli olacak inşallahCanim gecerli bi test olmayabilir benim adetim ikigun gecmisti direk pozitif cikti yerlesme kanamasi olanlar varmis ama onuda kahverengi akinti seklinde diyorlar kullandigin hapla kaynakli olabilir ben adet duzenleyici kullandigim zaman adetim cokaz geliyodu bende cokugrastim bebek icin pkosluyum kullanmadigim ilac kalmamisti artik sonra bu sayfada inofolic diye bir takviye ilac duydum doktora sordum kullandim o sekilde oldu insallah seninde olur cnm
Biraz araştırdım dediğin gibi bir çok kişi bu ilaçla hamile kalmış mutlaka doktoruma sorup deneyeceğim :) birileriyle bu konuyu paylaşmak çok iyi geldi çok teşekkür ederim nurimomoTabiki tekrar et bisey kaybetmezsin cnm sadece kendini fazla sartlama diye diyorum cunku bende oleydim hafif silikbile gelse acaba diyodum ama anladimki gercekten hamileysen hic zorlanmadan o cizgi aninda beliriyo daha damlatir damlatmaz cnm doktoruna inofoligi bisor bicok pkoslu bunla hamile kaliyo arastir siteden gorursun mutlaka
Yarın sabah tekrarlayacağım inşallah Allah isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder :)Bence testi tekrarlamalısın inşallah güzel haberler alırsın
Bu ilacı kullanirken korunmama gerek olmadığını ilaç sadece östrojen ve progesteron içeriğinden eksik hormonlarımı yerine koyma amacıyla kullandığımı söyledi. Annemde 96 yılında bu ilacı kullanırken bana hamile kalmış bir problem yaşamamış turp gibi hayattayımTest geçerli değil canım yine de kan testi en doğru sonucu verir. Yalnız bende de pco var ve doktor bana bu ilacı verdiğinde korunmamı söylemişti. Bunu içerken hamile kalırsam bebeğin engelli olma riski varmış. Doktor seni bu konuda bilgilendirmedi mi?
Inşallah canım inşallahinşallah pozitiftir
Acaba yumurtlama kanaması olabilir mi? 45 gün adete göre sanki olabilir gibiInşallah canım inşallah
Daha önce hiç başıma gelmemişti ama adet düzenim için bu ay ilaç kullanmaya başlamıştım olabilir mi ki öyle bişey keşke degerlendirseydimo günleriAcaba yumurtlama kanaması olabilir mi? 45 gün adete göre sanki olabilir gibi
Evet olabiliyor benim başıma geldi kahverengi ve pembe karışık leke oldu 2 gün falan doktora gittim yumurtlama zamanı olabileceğini söyledi.. üzülme hamilesindir inşallah ama şayet değilsen ve bir daha başına gelirse aklında olsun diye yazdım üzülme :)Daha önce hiç başıma gelmemişti ama adet düzenim için bu ay ilaç kullanmaya başlamıştım olabilir mi ki öyle bişey keşke degerlendirseydimo günleri
Evet olabiliyor benim başıma geldi kahverengi ve pembe karışık leke oldu 2 gün falan doktora gittim yumurtlama zamanı olabileceğini söyledi.. üzülme hamilesindir inşallah ama şayet değilsen ve bir daha başına gelirse aklında olsun diye yazdım üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?