Hamile miyim kızlar yardım????

prenyala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
29
30
3
42
Selam kızlar benim durum biraz kafamı karıştırdı 3 defa tüp bebek denedim ilki tuttu ama düşük oldu sonra 2 denemede negatif çıktı. bu ay adetim gecikti doktora gittim sat itibariyle 40 gün say adet olmazsan gebelik testi yap dedi 40. gün test yaptım sonuç 0 çıktı, 2 gün daha bekle regl olmazsan söktürücü al dedi ama ben almadım bu gün sat itibaren 45. gün ve sabah test yaptım sonuç 9.30 çıktı doktorum gebesin dedi 4 gün sonra bir test yaptır 40 üstü çıkarsa sağlıklı gebelik dedi. Başka bir doktorum daha var ona sordum bu rakkam pek birşey ifade etmez bekleyin dedi ama benim kafam karmakarışık oldu kızlar bana yardım etsin bu durumda sevineyim mi yoksa erken mi???????HAMİLEMİYİM ???????

Canim deger dusuk yukselmesi icin dua ve beklemekten baska caren yok insallah gec dollenmedir de kat kat artar degerin

inşallah canım muayeneye gittiğimde geç yumurtlama olmuş dedi ilk gebeliğimde de geç döllenme var dedi doktorum umarım herşey iyi olur

Test sonucuna göre hamilesin. Tebrik ederim. 5 ten yüksek olması durumunda hamilelik var kabul ediliyor. Fakat önemli olan iki günde bir bu değerin iki katına çıkması. İnşallah güzel güzel artar değerin ve bebişin sana tutunur.
Sevgiler...

İnşallah canım çok uğraştım zor zamanlar geçirdim umarım bu sefer mutluluk bulur bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…