• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar bakarmısınız

Nisa0676

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
187
74
13
IMG_20200610_195037.jpg

Çizgi var canım kaç dk da çıktı sonuç eger kutuda yazan sürede çıktıysa kan verip ögrenebilirsin

Kızlar hemen hayırlı olsun deyip umutlandırmayın insanları lütfen. Dün değil evvelsi gün testim aynı, hatta seninkinden biraz daha fazla görünüyordu çizgi. Yani pozitifi gördüğüm gün adet oldum. O yüzden direk pozitif demeden önce testi yarın sabah idrarınla tekrarlamalısın.

inşallah gönlünce olur 🙏

Kızlar hemen hayırlı olsun deyip umutlandırmayın insanları lütfen. Dün değil evvelsi gün testim aynı, hatta seninkinden biraz daha fazla görünüyordu çizgi. Yani pozitifi gördüğüm gün adet oldum. O yüzden direk pozitif demeden önce testi yarın sabah idrarınla tekrarlamalısın.

inşallah gönlünce olur 🙏

öyle tabii allahtan başka kimse bilemez bende onun için adet gününü bekle dedim

buay mutlu haberi alırsın inşallah canım sende

Adetime 2 gün var kasık agrım 10 gündür bacaklarımda agrı var gögüs lerim de hassasiyet cok damarlar cıkma ya basladı

inşallah gönlünce olur 🙏
Kimyasal gebelikte olabilir canım seninki onda öyle oluyor beta hcg biraz yükseliyor ama sonra kanama ile atılıyor vücuttan ya test bozuk da olabilir yada sen pozitifi gerçekten gördün kimyasal oldugundan adet oldun

Kimyasal gebelikte olabilir canım seninki onda öyle oluyor beta hcg biraz yükseliyor ama sonra kanama ile atılıyor vücuttan ya test bozuk da olabilir yada sen pozitifi gerçekten gördün kimyasal oldugundan adet oldun

anladım canımhiç bilmiyorumki ilk olduğu için.. eğer gebelikse kimyasal bile gebe kalabiliyorsam iyi bi yandan.. inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız.ikili test bi kutuda alıyorum ben canım. Onu pozitif görünce kesn birşey vardır diye diğerini ertesi güne yaparım dedim ama akşamına adet gördüm, anında diğerini yaptım tamamen negatifti.

anladım canımhiç bilmiyorumki ilk olduğu için.. eğer gebelikse kimyasal bile gebe kalabiliyorsam iyi bi yandan.. inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız.ikili test bi kutuda alıyorum ben canım. Onu pozitif görünce kesn birşey vardır diye diğerini ertesi güne yaparım dedim ama akşamına adet gördüm, anında diğerini yaptım tamamen negatifti.
Canım bildigim kadarıyla kimyasal olduysa kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalan çok var ben yaşadıysam bile hiç haberim olmamıştır çünkü test yapmazdım hiç inşallah sana da nasip olur pozitif leri görüp bebek sahibi olmak

Canım bildigim kadarıyla kimyasal olduysa kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalan çok var ben yaşadıysam bile hiç haberim olmamıştır çünkü test yapmazdım hiç inşallah sana da nasip olur pozitif leri görüp bebek sahibi olmak
İnşallah canım teşekkür diederim iyi dileklerin için.💜
Ben bundan sonra gecikme olmadan test yapmayı düşünmüyorum ve tavsiyede ediyorum çok stressli oluyor çünkü..
İnşallah herkes kavuşur bebişlerine💜

İnşallah canım teşekkür diederim iyi dileklerin için.💜
Ben bundan sonra gecikme olmadan test yapmayı düşünmüyorum ve tavsiyede ediyorum çok stressli oluyor çünkü..
İnşallah herkes kavuşur bebişlerine💜
Ona çok inanıyorum ben hamile kaldıgım ay sınavlar var diye kafamı dersten kaldırmıyordum ki o ay düzenli ilişki de yaşamadık eşimde bende çok mesguldük yorgun düşüyorduk haftada 1 ilişki oluyordu ona ragmen tuttu stresten çok etkileniyor önceki aylar bazen hergün olmazsa bir gece dinlenip diger gece ilişkimiz olurdu buna ragmen tutmadı yani stres olmazsa oluyor o iş stres yapmayın

Buda ikinci testi yardımcı olurmsunuz
IMG_20200611_192003.jpg
IMG_20200611_192003.jpg

Eklentiler

• IMG_20200611_183057.jpg
    IMG_20200611_183057.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 82
Back