- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
bişe sorcam canım eşım ıstemıyo demıssınde korunuymuydu peki cok ozel olmazsa korunuyosa yontemı neydı
korunuyodu canım prezervatifle.ya ama burda doğum kontrol hapı kullanırken bile hamile kalanları okuyunca insan düşünmeden edemiyor.
ya bi de geçen hafta ev taşıdım ben çok stres yaptım nasıl taşıncaz diye. stresten de kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum gecikmesi falan ama bu kadar sancı,gecikme,kısa sürme....:uhm:
haklısın canım bende korkuyorum da o yuzden sordum benım esım yanımda deıl 3-4 ayda bı kere gelıo 1 ay falan kalıo yanımda bızde o 1 ay ıcınde nerdeyse hergun bırlıkte oluyoruz hatta bazen 1den fazla oluyor bız cocuk ıstemıyoruz suanda ama esım bu geldıgınde usengeclıgımıze geldı her dısarı cıktıgımızda perzervatıf almayı unuttuk esımde gerı cekılme yontemını kullandı hep ama ben bıse duydum zevk suyundan falanda hamıle kalınbılyormus esım dun gıttı benım adetımde ayın 19 unda olması gerekıyor cok korkuyorum adet olamıcam dıye bıde kasıklarımda 2 gundur ara sıra agrı oluyor ankı bırden bı agrı gırıyor oraya halsızlıkte var
8 aralıkta adet gördüm adetim geçikince 2 defa test yaptım sonuç cıkmadı.ama hala adet görmedim bugun 41 gün.
akıntımda var halsizlik var
bazı tanıdıklara sordum idrar testinde hemen cıkmıyor dediler
sizce durumum nedir
merhaba kızlaar ben yeni katıldım 1 senelik evliyim bebek istiyorum lütfen benim için DUA edermisiniz yerimseniben inşalllah bu aybekliyorum ve yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :CüvCüv::CüvCüv:
benimde adetime 10 gün var hiç bir ağrım yok ama sık idrara çıkma var sizce bir ümit varmıdır.:uhm: