- 15 Şubat 2021
- 30
- 7
- 36
- 25
- Konu Sahibi yellow flower
-
Hayırlısı olsun yarın kaset test yapacağım reglim gecikti 1 gün. İnşallah vardır.Merhaba valla bu erken gebelik testi beni de 3 defa yaniltti herkez 2. Cizgiyi goruyo fakat kanda cikmiyodu ondn sonra erken gebelik testi yapmayi biraktim varsa zaten kaset testlerde cikiyo 2 3 gun sonrasizdeki cizgide benim gordugum cizgiler gibi malesef tabiki insallah sizi yaniltmaz vardir
Allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallahBen ilk defa duydum kuruma çizgisini ve etrafımda silik görüp hamile kalan çok insan tanıyorum kafam karıştı reglim yarında olmazsa kaset test yapacağım. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız.
Dün sabah yaptım pazartesi günü kan vermeye gideceğim.Test yaptınız mı? Sonuç nedir?
Canım sonuclarin belli oldumuTamamm teşekkürler
Merhaba sonuç belli oldu mu?Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Canım sonuç negatif regl oldum.Canım sonuclarin belli oldumu
Canım bi kaç kişide görmüştüm testlerde silik çıkıp 7-10 gün adet gecikmesinden sonra kanda pozitif cikmis. Biraz daha bekleMerhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Canım dün akşam kan verdim 2.0 çıktı yükselmiş ama gebe değilim muayeneye gideceğim inşallah.Canım bi kaç kişide görmüştüm testlerde silik çıkıp 7-10 gün adet gecikmesinden sonra kanda pozitif cikmis. Biraz daha bekle
14 gün içinde iğnenin etkisi kaliyo 14 günden sonra test yapın demişlerdi banaKızlae merhaba
Benim çatlama iğnem 14 günü
Test yaptım 10 dk içinde çektiğim resim bu şekilde
Sizce iğne etkisi midir
Kuruma çizgisi bu şekilde midir anlam veremedim
Eki Görüntüle 2793726 Eki Görüntüle 2793727
Benim bugün 14.gün14 gün içinde iğnenin etkisi kaliyo 14 günden sonra test yapın demişlerdi bana
kalmamıştır etkisi ama kan testi yapmak en iyi sonuç yada bi beş günaha bekle bida yap adetin geçtimiBenim bugün 14.gün
Hayırlısı inşallah canim bnmde bata 4 gun var erken gebelik yaptım negatif çıktıCanım dün akşam kan verdim 2.0 çıktı yükselmiş ama gebe değilim muayeneye gideceğim inşallah.
Aynı şekilde bende aynı problemleri yaşıyorum canım adetim 8 gün geçti ve yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda batma,ağrı var dün sabah bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testine de cesaret edemiyorum bendeHanımlar merhaba.Adetim 5 gün gecikti kasıklarımda hafif batmalar söz konusu ve akıntım çok fazla bunlar haricinde ekstra bi belirtim yok.Ve bugün idrar testi yaptığımda negatif sonuçla karşılaştım.Kan testine de cesaretim yok.Benimle aynı durumu yaşayan var mı??
Ben pazartesi günü tekrar kan verdim yine negatif çıktı 2.0 çıktı sonuçAynı şekilde bende aynı problemleri yaşıyorum canım adetim 8 gün geçti ve yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda batma,ağrı var dün sabah bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testine de cesaret edemiyorum bende
Bence bunlar kuruma cizgisi. Zaten bunlardaki cizgiler gebelik pozitif cizgisi olsaydi, kanda degeriniz en az 10 ve uzeri cikardi tahminim. Yani 5 ve uzeri olacagi kesin zaten
Umutlandırmak istemem ama sanki var gibiEki Görüntüle 2795566
Merhaba bende sanki hayali çizgi var gibi görüyorum sizce var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?