Hamile miyim karmaşıklığı

yellow flower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
7
36
25
Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• image.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 650
  • image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 636
Hayırlısı olsun yarın kaset test yapacağım reglim gecikti 1 gün. İnşallah vardır.

Allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Merhaba sonuç belli oldu mu?

Hanımlar merhaba.Adetim 5 gün gecikti kasıklarımda hafif batmalar söz konusu ve akıntım çok fazla bunlar haricinde ekstra bi belirtim yok.Ve bugün idrar testi yaptığımda negatif sonuçla karşılaştım.Kan testine de cesaretim yok.Benimle aynı durumu yaşayan var mı??

Kızlar testim silik şekilde çıktı kan tahlili yaptırdım 19.2 çıktı sizce gebelik var mı emin olamadım kan değerin düşük dedi doktor 1 hafta sonra tekrar kan testi yapalım dedi değeri böyle olup yükselen varmı aranızda

Eklentiler

• 01E276A3-6083-40F7-A8F3-CB3155882034.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 126
Canım bi kaç kişide görmüştüm testlerde silik çıkıp 7-10 gün adet gecikmesinden sonra kanda pozitif cikmis. Biraz daha bekle

Aynı şekilde bende aynı problemleri yaşıyorum canım adetim 8 gün geçti ve yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda batma,ağrı var dün sabah bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testine de cesaret edemiyorum bende

Ben pazartesi günü tekrar kan verdim yine negatif çıktı 2.0 çıktı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…