Hamile miyim karmaşıklığı

yellow flower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
7
36
25
Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• image.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 649
  • image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 636
0.100 gebelik yok demek 5 in üzeri gebelik var demektir adetin bir gün geçince kan ver geç döllenme olma ihtimali var

Bu kuruma izine benziyor, silik çizgiden ziyade.

Kafaya takmayın. Taktıkça taktıkça zorlaşır gebe kalmanız. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız
Burada kuruma çizgisi olup olmadığını öğrenmek için su damlatmak diye bir şey okumuştum. Biraz önce yaptım bunu pazar günü yaptığım erken gebelik testinde sonrasında çizgi kaybolmadı, hala duruyor böyle olunca kuruma çizgisi olmuyormuş bu konuda bir fikriniz var mı

Yok hayır bir fikrim yok ama bana çok mantıklı gelmedi açıkçası

Merhaba, ne oldu sizin gebelik varmi? Bendede ayni durum varda simdi

Merhaba valla bu erken gebelik testi beni de 3 defa yaniltti herkez 2. Cizgiyi goruyo fakat kanda cikmiyodu ondn sonra erken gebelik testi yapmayi biraktim varsa zaten kaset testlerde cikiyo 2 3 gun sonra sizdeki cizgide benim gordugum cizgiler gibi malesef tabiki insallah sizi yaniltmaz vardir

Ben okadar çok test yapıyorum şimdiye kadar hiç kuruma çizgisi bile görmedim kuruma çizgisi görsem havalra uçarım herhalde
Ben ilk defa duydum kuruma çizgisini ve etrafımda silik görüp hamile kalan çok insan tanıyorum kafam karıştı reglim yarında olmazsa kaset test yapacağım. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…